Seerne flygter fra "Klovn" på TV 2

Seerne til \

Seerne til "Klovn" er faldet fra i stort tal på flow-TV.

Foto: TV 2/Per Arnesen

 

13. august havde den nye sæson af komedieserien "Klovn" premiere på TV 2.

Efter ni års pause vendte den populære TV-serie tilbage med en 7. sæson.

Det var allerede tilbage i februar 2017, at Casper Christensen og Frank Hvam kunne afsløre, at en ny omgang med Casper og Franks pinlige optrin var i støbeskeen, efter at det inden den lange pause pausen var blevet til 60. afsnit og to spillefilm, der hev masser af mennesker i biografen.

- Vi glæder os virkelig meget til at vende tilbage til det gode gamle velkendte "Klovn"-univers med nye ideer. Vi er meget inspirerede. Det bliver et brag af en sæson 7, sagde Casper Christensen ved den lejlighed.

Og siden da har der været tale om en lang venten for "Klovn"-fans i hele landet.

Der er drypvis kommet nyheder ud om den kommende sæson , hvor Frank og Mia har en teenagedatter og sønnen Malte, der går i tredje klasse.

Casper Christensen er lige som i virkeligheden ikke længere sammen med Iben Hjejle, men er sammen med den fraskilte AQUA-stjerne Lene Nystrøm.

Også grevinde Alexandras eksmand, Martin Jørgensen og filminstruktør Erik Clausen, der døde i andet afsnit,  er nye ansigter i 7. sæson, hvor vi også får lejlighed til at hilse på makkerparrets penge-mand, Revisor-Kurt.

Og da 7. sæson havde premiere havde hele 688.000 seere bænket sig foran TV-skærmen og så 1. afsnit på flow-TV på TV 2.

Men allerede da andet afsnit løb over skærmen den 20. august, var 188.000 faldet fra, så en halv million så med på TV 2.

Og i aftes var yderligere 40.000 seere faldet fra bag TV-skærmen, så seertallet på flow-TV på to uger er barberet ned med en tredjedel og lå ifølge Gallup på 460.000 seere mandag aften, da Frank Hvam spiste sin datters menstruationsblod.

På TV 2 ryster man dog ikke på hånden i forhold til eftersommerens store underholdningssatsning, selv om seertallene på TV 2 er for nedadgående.

- Vi er ovenud tilfredse med "Klovn", som både på TV 2 og på TV 2 Play indfrier vores forventninger. Vi ser, at en markant del af seerne følger med på TV 2 Play og ser snigpremieren der. Snigpremierens seertal indgår ikke i Gallups seermåling, siger fiktionschef hos TV 2, Katrine Vogelsang, til SE og HØR.

Adspurgt ønsker hun Katrine Vogelsang dog ikke at offentliggøre seertallene for "Klovn" på TV 2 Play.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close