Ny "Klovn"-sæson fyldt med kendisser

Sidste sommer og efterår havde 47-årige Frank Hvam og 49-årige Casper Christensen travlt med optagelserne til 7. sæson af ”Klovn”. Dengang delte Casper billeder på sociale medier, som løftede sløret for sæsonens nye ansigter.

Sidste sommer og efterår havde 47-årige Frank Hvam og 49-årige Casper Christensen travlt med optagelserne til 7. sæson af ”Klovn”. Dengang delte Casper billeder på sociale medier, som løftede sløret for sæsonens nye ansigter.

(Foto: Dan Mariegaard)

I begyndelsen af sidste år kunne Casper Christensen og Frank Hvam afsløre, at en ny sæson af "Klovn" var på vej.

Nu er ventetiden snart ovre, for til sommer vender ”Klovn” tilbage i fjernsynet, når der er premiere på 7. sæson af den komiske serie.

Og det er ikke kun i den virkelige verden, at årene er gået.

I serien er Mia og Franks datter blevet teenager, og det har givet en rolle til Lars Ranthes og Christine Albeck Børges datter Rigmor.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Lars Ranthe, Rigmor Ranthe

14-årige Rigmor Ranthe går i sin fars og mors fodspor, når hun springer ud i rollen som Frank og Mias teenagerdatter. Her er hun med sin far Lars Ranthe. (Foto: Thomas Laursen)

Rigmor Ranthe er langtfra det eneste nye ansigt i serien.

Casper Christensens karakter bliver kæreste med norske Lene Nystrøm.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Den norske sangerinde Lene Nystrøm er beæret over at spille med i ”Klovn”. – Jeg er stor fan af ”Klovn” og har set næsten alle afsnit og film – selv om jeg virkelig krummer tæer over situationerne nogle gange. (Foto: Mikael Rieck)

– Jeg skal spille mig selv i en ekstrem version, hvor jeg håndterer tingene på min egen måde.

– Aqua-Lene er jo en stærk kvinde, men der kommer nok skideballer begge veje, har den 44-årige sanger
inde og skuespiller tidligere sagt til TV2.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Martin Jørgensen og Eva Harlou

Også grevinde Alexandras eksmand, 40-årige Martin Jørgensen, springer ud som skuespiller i "Klovn". (Foto: Dan Mariegaard)

Christensen har været flittig til at dele billeder på Instagram af de mange kendte ansigter, der tilslutter sig "Klovn" i den nye sæson. Blandt andet 76-årige Erik Clausen i en hospitalsseng. Teksten til billedet tyder på, at Erik Clausen kommer til skade på en cykeltur.

Artiklen fortsætter under Instagram-opslaget ...

Erik Clausen er mountainbike konge til det sidste!!!#klovn7 #mountainlions #erikclausen

A post shared by Casper Christensen (@cappertherapperigen) on

Om det nye blod i "Klovn"-universet har Casper Christensen kun rosende ord:

– Jamen, her behøver man jo ikke at være skuespiller for at være med – hvis bare man er frisk på at lege og improvisere.

– Man skal bare være sig selv – og de er overraskende gode, lyder det fra Casper Christensen til Ekstra Bladet om staben af kendte danskere, der debuterer i den kommende sæson.

Nogle ting forbliver dog som i de gode gamle dage, for mens ”Klovn”-filmene foregik i Jylland og USA, så vender serien tilbage til hverdagstilværelsen.

– Vi kommer tilbage til fortællingen om hverdagen.

– Det handler om det liv, vi alle sammen lever, men hvor Frank så bare altid fucker det hele op, siger Casper Christensen til Ekstra Bladet.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close