Casper C. lægger sig fladt ned efter uheldigt "Klovn"-afsnit

(Foto: TV 2)

I mandagens afsnit af ”Klovn” mødte vi en dødssyg Erik Clausen, der var endt på hospice som følge af alvorlig sygdom.

Men også i det virkelige liv er Erik Clausen sengeliggende. Et  hoftebrud har tvunget den 76-årige skuespiller, manuskriptforfatter og filminstruktør til at aflyse alle fremtidige opgaver.

Casper Christensen erkender nu, at sammenfaldet i mandagens afsnit var en smule uheldigt.

Det fortæller han til Ekstra Bladet:

- Det er fandeme synd for Erik. Timingen for os er uheldig, men for Erik er det noget rigtig lort, men nu er det vist ikke sådan, at vi skal være bekymrede. Vi skal ikke til at regne med oddsene, fortæller Casper Christensen over telefonen til Ekstra Bladet.

Erik Clausen var dog ikke den eneste, der var syg.

Til sidst i serien fik seerne således at vide, at også forfatter Karen Thisted var blevet indlagt på et hospice, og at ”det ikke så godt ud”.

Det var i det øjeblik, at Frank Hvam valgte at sætte 900 kroner på, at hun var den næste person, der ville stille træskoene.

 

72-årige Karen Thisted blev spået død i "Klovn". Hun lever dog i bedste velgående. Foto: Thomas Laursen

Erik Clausen var dog ikke den eneste kendis, der blev spået død i serien. Det samme gjorde Karen Thisted.

Karen Thisted fortalte tidligere på ugen, at hun ikke anede, at hun ville blive nævnt i serien, og så tilføjede hun, at det må være gammelt nag fra Casper Christensens side, der var årsag til, at hun blev spået dødssyg i serien.

- Han er sikkert skidesur over, hvad jeg skrev den gang. Han skal have lov til at lave, hvad han vil. Man må altid godt lave sjov med mig. Jeg er fuldstændig ligeglad, fortalte Karen Thisted for nylig til Ekstra Bladet og hentydede til et blogindlæg fra 2011, hvor hun revsede Casper Christensens kvindesyn.

Her skrev Karen Thisted, at komikerens kvindesyn var sygt, fordi han under et show proklamerede, at han knaldede sin kæreste, Isabel Friis-Mikkelsen, i røven.

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close