Se det første klip fra den nye omgang 'Klovn'

\

"Klovn" har premiere den 13. august, og nu er det første klip fra den nye sæson frigivet.

Foto: All Over Press

 
 
Så kan du godt begynde at glæde dig.
 
 
 
Tidligere i dag afslørede TV 2, at serien, der har holdt pause fra skærmen i otte år, får premiere lige efter skolernes sommerferie mandag den 13. august.
 
Og for at holde gryden i kog og give dig en lille forsmag på, hvad du kan vente dig fra Casper og Frank har TV 2 her til eftermiddag frigivet et to minutter langt klip fra den kommende sæson.
 
Og det er igen og heldigvis med Frank Hvam i rollen som kongen af pinlige optrin.
 
I klippet er der er forældremøde for 3. klasserne på Mia og Franks søns skole.
 
Frank og Mias søn, Malte, går i 3.a.
 
Men Frank er en smule forsinket, da han ankommer til skolen, og distræt som han er går han ind til forældremødet i 3.b og lægger ikke mærke til, at han ikke har set de andre forældre før.
 
Og for at opveje sin forsinkede ankomst og for at give den som den gode far melder han sig til at tage på Vikingeskibsmuseet i Roskilde - med den forkerte klasse.
 
Frank bliver først klar over miseren, da han kommer ud på gangen og ser Mia tale med Maltes klasselærer foran et andet klasselokale - altså en typisk 'Frank'-situation.
 
Du kan se klippet her.    
 
Så hvis du frygter, at der skulle være blevet lavet for meget om efter otte års pause, kan du tage det helt roligt. Frank er stadig en klovn, og Casper Christensen er stadig sjofel.
 
Under åbningen af CPH PIX 2017 talte Blockbuster med Casper Christensen om netop den kommende ”Klovn”-sæson. Og her afslørede Casper Christensen, at optagelserne går godt, og at seerne godt kan begynde at glæde sig.
 
- I skal glæde jer, og det skal I gøre, for vi har fandme også glædet os til at lave den. Og det er i den samme ånd som i gamle dage. Det kommer til at ligne de gamle afsnit, så hvis man kunne lide det, så bliver man glad, sagde Casper Christensen dengang til Blockbuster. 
 
Komikeren blev også spurgt ind til, hvordan det var at være tilbage i den gamle rolle som Casper, der altid har en lille løgn parat:
 
- Det er desværre snublende tæt på mig selv… nej, det har faktisk været rigtig sjovt og rigtig fedt at være tilbage med dem. Og dejligt. Og sjovt. Og nemt. Samme hold. Samme skuespillere. Efter en dag var man tilbage, følte jeg, sagde Casper Christensen i interviewet.
 
Manuskriptet – og handlingen i de forskellige afsnit – er naturligvis stadig en hemmelighed, men tager man et kig på de sociale medier, har skuespillerne i serien løftet lidt af sløret for, hvad vi kan gå og glæde os til.
 
Det lader således til, at vi igen skal have et glædeligt gensyn med Revisor-Kurt, der gør sit til at holde styr på komikerduoens økonomi.
 

God weekend!#klovn7 #revisorkurt

Et opslag delt af Casper Christensen (@cappertherapperigen) den

 
Vi får også besøg af Bo – der i dag er en blevet en ung mand. Vi mødte sidst Bo i spillefilmen ”Klovn”, hvor han ganske ufrivilligt kom med på Casper og Franks legendariske kanotur ”Tour de Fiss”. Om trioen drager på tur i de nye afsnit, må tiden vise.
 

Så har vi balladen! #klovn7 #drengenbo#klovnthemovie

Et opslag delt af Casper Christensen (@cappertherapperigen) den

 
Noget tyder også på, at Casper og Frank har fået en ny hobby i form af at køre mountainbike. I hvert fald har komikerne delt en række billeder fra de nye optagelser, hvor de er iført mountainbike-uniform. Og her afsløres det også, at serien får forment besøg af både Alexandras eks Martin Jørgensen, den tidligere fodboldspiller Michael Manniche samt ejendomsmægleren Lars Elbæk.
 
 

Kommer Frank med mountainbike holdet???? #klovn7 #mountainlions#michaelmanniche

Et opslag delt af Casper Christensen (@cappertherapperigen) den

 
Det er formentlig i samme afsnit, at vi også møder en syg – eller hvert fald sengeliggende – Erik Clausen. Om filminstruktøren er kommet til skade i forbindelse med et cykelløb, må tiden vise.
 

Erik Clausen er mountainbike konge til det sidste!!!#klovn7 #mountainlions #erikclausen

Et opslag delt af Casper Christensen (@cappertherapperigen) den

 
 

Nye ansigter i 'Klovn'

 
Det er dog ikke kun på cyklen, at Casper Christensen og Frank Hvam fjoller rundt. Det lader til, at det komiske makkerpar også har fået smag for havsvømning. I hvert fald har Casper Christensen delt et billede på sin Instagram-profil, hvor han sammen med Frank Hvam er iført tætsiddende svømmetøj på stranden. Mellem dem står den tidligere jægersoldat B.S. Christiansen, som formentlig skal lære drengene at blive til rigtige vandhunde.
 
Og eventyret fortsætter tilsyneladende højt til vejrs. I hvert fald har Casper Christensen også delt et billede, der viser ham, Frank Hvam og B.S. Christiansen foran en blå luftballon. Sammen med dem er Franks Hvams kæreste i serien, Mia. Og så ses Lene Nystrøm også. Det er blevet bekræftet, at Aqua-sangeren danner par med Casper Christensen i de nye afsnit. Om hun er ligeså bidsk som ekskæresten Iben Hjejle, må tiden vise.
 
 

"Team romantica"...#klovn7 #frankhvam #aqua

Et opslag delt af Casper Christensen (@cappertherapperigen) den

 
 
Og så tyder noget på, at vi atter skal igennem et dødsfald i serien. Før har vi sagt farvel til Jarlen, der som bekendt døde af et hjerteanfald i Big Bowl i Valby. Og så døde Bodil som bekendt i sidste afsnit af sæson seks, efter at hun frøs ihjel under en nytårs-skitur til Norge.
 
I den nye sæson lader det til, at der igen skal tages afsked med nogen. I hvert fald har Casper Christensen delt et billede, hvor han står sammen med Frank Hvam foran en pyntet, hvid kiste. Humøret er – naturligvis og måske lidt upassende – stadig højt, som det ses på billedet.
 

Endnu en upassende dag på "kontoret". #klovn7

Et opslag delt af Casper Christensen (@cappertherapperigen) den

 
 
Tidligere har vi også set meget til Pivert, Lars Hjortshøj, Susan, Carøe samt Mias mor Pykker i serien. Om de også er med i den kommende sæson, får vi at se senere i år.
 
- Vi har savnet de små historier. Igennem tre spillefilm har vi arbejdet med det store drama og de store følelser, hvor alt er på spil. Det har været sjovt, men også voldsomt. Nu glæder vi os til at vende tilbage til hverdagen og grine af de små ting. Hvor et helt afsnit kan gå med at fange en muldvarp eller klage over en fordærvet pebersovs. Og så gøre det til et stort problem, har Casper Christensen tidligere udtalt til TV 2.
 
 
 
 
Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close