Nyheder2. september 2015

SE og HØRs læsere til Jes Dorph: Vi vil have dig tilbage

Efter TV-vært Jes Dorphs udmelding om, at han forlader skærmen for at blive behandlet for sit alkoholsmisbrug, er det strømmet ind med reaktioner fra Se og HØRs læsere, der allerede savner den folkekære TV-vært
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/jes_dorph_-_peter_grosen_-_web1.jpg
 Foto: Peter Grosen

Tidligere i dag meldte Jes Dorph-Petersen ud, at han én gang for alle vil komme sit alkoholmisbrug til livs og derfor forlader rampelyset på TV2. Men SE og HØRs læsere vil helst ikke undvære ham for længe.

- Venter pænt på han kommer tilbage,en super vært og respekt for hans åbenhed og beslutning, lyder en kommentar på SE og HØR’s Facebook-profil.

- Du kommer tilbage til skærmen igen ikke? Lyder en anden spørgende kommentar.

- respekt og god bedring håber snart at se dig på skærmen igen. Skriver endnu en person på Facebook.

Det er tydeligt at se, at Jes Dorphs ærlige forklaring på, hvorfor han kun efter kort tid tilbage hos TV2 vælger at trække stikket og blive sit misbrug kvit, giver positive tilkendegivelser fra folk.

Selv siger Jes Dorph i en pressemeddelelse:

- Jeg har i perioder haft et for stort alkoholforbrug. Af hensyn til min familie, mit job og mig selv er det derfor nu nødvendigt, at jeg tager en pause og tager imod behandling for at blive helt rask. Jeg er selvfølgelig ked af timingen, for jeg var rigtigt glad for at være kommet godt i gang på ’Go’ aften Danmark’, men lige nu gælder det om at blive fit for fight.

Hvor længe den kamp kommer til at tage, er ikke til at sige, men at fornemme ud fra vores læseres bønfaldelse, må det forhåbentligt ikke vare for længe.

Vind Jes Dorph-Petersens selvbiografi ” Dorph – Historier fra den anden side”

Bogen handler især om glad gadedreng, som elsker fodbold, fester og ballade, det underholdende og folkelige. Men også om den modstand et menneske kan rumme. Bogen er en fortælling om fædre, mødre og sønner. Om kærlighed og skilsmisse, ensomhed og misbrug, lavt selvværd og om den depression, som ramte Jes Dorph-Petersen en aften i 2011 og blev vendepunktet i hans liv.

https://imgix.seoghoer.dk/dorph.jpg
 Politikens Forlag

Svar rigtigt på spørgsmålet herunder – så deltager du i konkurrencen, der løber indtil den 10. september kl. 12.

Sponsoreret indhold