Nyheder2. september 2015

GALLERI: Disse kendte kæmpede også mod druk

Jes Dorph-Petersen er ikke alene

Kendte med alkoholproblemer

Et for stort alkoholforbrug tvinger den folkekære TV 2-vært Jes Dorph-Petersen fra skærmen. Andre danske kendte har taget kampen op mod alkohollen.

Vi har samlet en del af dem i et galleri øverst.

- Jeg har i perioder haft et for stort alkoholforbrug. Af hensyn til min familie, mit job og mig selv er det derfor nu nødvendigt, at jeg tager en pause og tager imod behandling for at blive helt rask, siger Jes Dorph-Petersen i en pressemeddelelse.

[node:aller-related-content]

Hos TV 2 er der fuld opbakning til den nye ”Go’ Morgen Danmark” vært.

- Vi er selvfølgelig kede af at måtte undvære ham for en tid, men har samtidig dyb respekt for Jes’ valg og ønske om helt og holdent at kunne fokusere på sin behandling. Det bakker vi 100 procent op, og vi glæder os til at se ham tilbage i værtsstolen, når han er klar til det, siger redaktør Helle Sønderby.

Vind Jes Dorph-Petersens selvbiografi ” Dorph – Historier fra den anden side”
Bogen handler især om glad gadedreng, som elsker fodbold, fester og ballade, det underholdende og folkelige. Men også om den modstand et menneske kan rumme. Bogen er en fortælling om fædre, mødre og sønner. Om kærlighed og skilsmisse, ensomhed og misbrug, lavt selvværd og om den depression, som ramte Jes Dorph-Petersen en aften i 2011 og blev vendepunktet i hans liv.

https://imgix.seoghoer.dk/dorph.jpg
 Politikens Forlag

Svar rigtigt på spørgsmålet herunder – så deltager du i konkurrencen, der løber indtil den 10. september kl. 12.

Sponsoreret indhold