Nyheder 7. november 2018

Se billedet: Savner Lene Nystrøm Søren Rasted?

Lene Nystrøm poster 'kæreste-billede' med Søren Rasted
Foto: Thomas Laursen

 

I april sidste år detonerede lidt af en bombe i den danske kendis-verden.

Aqua-parret Lene Nystrøm og Søren Rasted skulle skilles.

Det var slut efter 16 års ægteskab.

Parret, der har en datter og søn sammen, fortalte dengang, at de stadig havde 'respekt for' og 'kærlighed' til hinanden.

- Min kone Lene og jeg har efter snart 16 års ægteskab valgt at gå hvert til sit. Dette gør vi i enighed og med den største respekt for hinanden, sagde Søren Rasted om beslutningen.

- Da vi er forældre til to børn på 11 og 12 år, beder vi om ro og respekt for situationen, da det især er en svær tid for dem. Beslutningen (om at gå fra hinanden, red.) er den hårdeste, vi hver især har måttet tage.  Vi ønsker hinanden alt det bedste, for selv om vores ægteskab er slut - vil vi altid elske hinanden højt, sagde Søren Rasted ved den lejlighed.

Lene Nystrøm lagde en stort set enslydende besked på Instagram.

 

Ud over børnene bandt flere ejendomme og Aqua parret sammen, så selv om de skulle skilles, så var der på ingen måde kold luft mellem Lene og Søren.

Og i den forgangne sommer har de tilbragt stort set al tid sammen.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: Dan Mariegaard)

Aqua har sommeren igennem svedt igennem til utallige koncerter. Her er de sammen på Grøn, hvor også deres datter, 13-årige India, var med sine berømte forældre på scenen. (Foto: Dan Mariegaard)

Og her har det hverken skortet på løsslupne latterudbrud, våde natlige udskejelser eller kys og kærlighed på scenen.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: Dan Mariegaard)

”Barbie” og ”Ken” alias Lene Nystrøm og René Dif til en af årets grønne koncerter. Før Søren vandt ”Barbies” hjerte, dannede den labre popsild par med René. (Foto: Dan Mariegaard)

Som en del af Grøn, det tidligere Grøn Koncert, har Aqua-eksparret juli igennem således været på turné rundtom i landet – hvor de også har haft deres 13 år gamle datter India med på scenen.

Derefter gik turen til Sverige, inden Søren og Lene sammen med Aqua-tredjemanden René Dif onsdag den 8. august igen var klar til at fyre den af sammen på dansk jord, da 90’er-succesen gav koncert på Smukfest i Skanderborg.

Og det er ikke kun på scenen, at der er harmoni mellem det tidligere par.

Artiklen fortsætter under Instagram-billedet ...

@groenkoncert @aqua.dk

A post shared by Lene (@lenenystrom) on

Det tidligere ægtepar er stadig så tætte, at de gerne viser sig afklædt for hinanden. Det fremgår af en video, som Lene Nystrøm har lagt ud på Instagram fra årets Grøn Koncert. Her ser man hende stå topløs ved siden af Rasted og Dif, som også begge har smidt trøjen.

Og måske har det meget samvær sat tanker i gang hos Lene Nystrøm - om den tid, der var engang.

Hun har postet et 'kæreste-billede' af hende og Søren, fra da forholdet var helt nyt.

Billedet forestiller Lene og Søren fuldt påklædte halvt siddende halvt liggende på jorden. Søren er bag ved Lene og lægger sin højre hånd på hendes skulder, og det kan se ud som om, hun kysser hans hånd.

- Før nogen vidste noget, skriver hun til billedet efterfulgt af et hjerte.

Vis dette opslag på Instagram

Before anyone knew

Et opslag delt af Lene (@lenenystrom) den

Om Lene bare i gang med at se sine gamle billeder igennem og fik lyst til at poste et gammelt minde, eller om det er en kærlig hilsen med slet skjulte hensigter til Søren Rasted er uvist.

Ingen af de to har så vidt vides fået nye kærester efter bruddet sidste år.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Sponsoreret indhold