Ilse Jacobsen klar til comeback: Savner hulen

Ilse Jacobsen havde taget sin beautysalgschef Daniel Lafrenz med til premieren på filmen \

Ilse Jacobsen havde taget sin beautysalgschef Daniel Lafrenz med til premieren på filmen "Unge Astrid".

(Foto: Dan Mariegaard)

For tiden løber endnu en sæson af DR-hittet ”Løvens hule” over skærmen – men det er uden den 58-årige gummistøvledronning Ilse Jacobsen, der sidste år valgte at stoppe i programmet, efter at medarbejdere havde kritiseret arbejdsmiljøet i hendes virksomheder.

Men døren til løveburet er ikke lukket for Ilse Jacobsens vedkommende. Det fortalte hun, da vi mødte hende til biografpremieren på "Unge Astrid" i Imperial i København for nylig.

– Jeg savner det selvfølgelig, men jeg tog mit eget valg. Jeg kommer forhåbentlig med et comeback, sagde hun.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Ud over Ilse Jacobsen har også Birgit Aaby og Tommy Ahlers sagt farvel til "Løvens hule". De tre nye løver er tech-investor Peter Warnøe, medstifter og tidligere direktør i Bilbasen, Jan Dal Lehrmann, samt direktør i Freeway-koncernen, Mia Wagner. (Foto: DR)

Stoppede efter vild kritik

Ilse Jacobsen besluttede sig for at stoppe som investor i "Løvens hule", da en artikel i Berlingske i oktober sidste år kom med en sønderlemmenede kritik af hendes ledelsesstil.

I artiklen beskrev flere tidligere og nuværende ansatte Ilse Jacobsen som en ualmindelig dårlig leder, der er både ” grov”, ”uempatisk” og ”intrigant”, og som er medvirkende til, at flere ansatte er gået ned med stress.

Jacobsens offentliggjorde sit farvel til det populære DR-program på sin Facebook-profil:

- Jeg vil de kommende måneder fokusere på mine eksisterende virksomheder, og derfor har jeg i dag meddelt DR, at jeg desværre ikke ønsker at medvirke i fjerde sæson af Løvens Hule. Optagelserne skal begynde i slutningen af måneden.

- Historierne i pressen de seneste dage har gjort stort indtryk på mig personligt, og jeg skal ærligt erkende, at jeg også er ked af det. Selvom vi allerede har taget hånd om de problemstillinger, der er beskrevet i pressen, har den megen fokus gjort det nødvendigt, at jeg bruger kræfterne på mine virksomheder, skriver Ilse Jacobsen og tillføjer:
 
- Selv om jeg holder utroligt meget af Løvens Hule er jeg først og fremmest forretningskvinde med ansvar for over 100 dygtige medarbejdere og en række virksomheder. De fortjener, at mit fokus er på dem. Jeg håber derfor, at DR kan finde en stærk investor til at tage min plads, selv om varslet desværre er kort.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close