Duller, dollars og Dannebrog: Vennerne redder Peter Warnøe

Peter Warnøe har et afslappet forhold til penge – i dag har han mistet de fleste af dem, han i tidens løb har tjent.

Peter Warnøe har et afslappet forhold til penge – i dag har han mistet de fleste af dem, han i tidens løb har tjent.

(Foto: Kaspar Wenstrup)

Selv om langt de fleste af de mange millioner, som forretningsmanden Peter Warnøe har tjent, er tabt, flyder den 55-årige iværksætter og det seneste medlem af ”Løvernes hule” stadig ovenpå.

Det skyldes ikke mindst Warnøes velhavende venner. I 2016 gik hans nabo i Taarbæk, Johan Schrøder, ind og købte Warnøes luksusvilla for 65 millioner kr. – akkurat nok til at indfri gælden i ejendommen, som Peter Warnøe ti år tidligere havde købt for 35 millioner kr.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Christian Stadil, Jesper Buch, Jan Dal Lehrmann, Mia Wagner og Peter Warnøe er investorer i \

Christian Stadil, Jesper Buch, Jan Dal Lehrmann, Mia Wagner og Peter Warnøe er investorerne i "Løvens Hule". (Foto: Per Arnesen)

I dag bor han med datteren Bjørk i et rækkehus i Hellerup – købt for 17.250.000 kr. og takket være velvillighed fra en svensk bank belånt for 13,5 millioner kr.

Den tidligere bankelev Peter Warnøe har det tilsyneladende svært med danske banker, for han fik hjælp af samme svenske bank, da han skulle låne 3,8 millioner kr. til en lejlighed, som den ældste datter Barbara Miranda kunne flytte ind i. Datteren Barbara Miranda er i øvrigt en talentfuld sangerinde – som kan høres på YouTube.

En presset mand

Hvis man tæller den samlede formue i Peter Warnøes forskellige registrerede virksomheder op, når man med lidt god vilje op på små 18 millioner kr. – ikke meget for en mand, der har ledet it-virksomheder med milliardomsætning og flere hundrede medarbejdere. Måske kan der også findes nogle få millioner i friværdi, hvis man tæller forældrekøbet på Vesterbro, rækkehuset i Hellerup og skihytten i Schweiz med.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Peter Warnøe og ekskæresten Julia Tholstrup på vej til fest på kongeskibet Dannebrog. (Foto: Aller Media)

Kongelig forbindelse

Et af Warnøes firmaer, Confidence Partner, er ifølge Statstidende taget under konkursbehandling, men Warnøe – som af en tidligere kompagnon i spøg altid blev kaldt ”aben” – er vokset op i kredse, hvor der altid har været rigeligt med penge. Moderen Annes eksmand er Bent Fabricius-Bjerre, og en af Warnøes bedste venner er kronprins Frederik, så i de tider, hvor aktiekurserne er løbet nedad, har han forstået at sætte tingene i perspektiv med vendingen: ”Det er jo kun penge”.

Warnøes venskab med kronprins Frederik var årsagen til, at Marys første job i Danmark endte med at blive i it-branchen. Inden brylluppet blev hun som bekendt ansat i Damgaard-brødrenes firma Navision, og hjælpsomheden stopper ikke her. Peter Warnøes alpehytte står altid til rådighed for kronprinsparret og deres børn, når de schweiziske løjper skal afprøves.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Warnøes chalet i Verbier i Schweiz har i mange år været kronprinsparrets tilholdssted på skiferierne. (Foto: Aller Media)

Kvindetække

Peter Warnøes sælgergen fornægter sig ikke, og det siges, at han formår at lægge damer ned, næsten som det passer ham. Han har været kæreste med kendisfrisøren Gun-Britt samt eksmodel og osteimperiearving Julia Tholstrup – så vidt vides ikke samtidig.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Peter Warnøe og Marlene Juhl-Jørgensen har sammen to børn. (Foto: Aller Media)

Desuden har han været gift med storentreprenøren Axel Juhl-Jørgensens datter Marlene, hvis tvillingsøster Pernille i øvrigt  var gift med kronprinsens jagtven Michael Halbye, som er bestyrelsesmedlem i Mary Fonden.

”Løvens hule” kan ses på DR1 hver onsdag.

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close