Nyheder3. september 2018

Mor til fest: Sådan ser Mille Dinesen ud efter at have født

Det er knap tre uger siden, "Rita"-stjernen fødte sønnen Eddie, og den seje skuespiller er allerede klar til fest
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mille-dinesen.jpg
 (Foto: Aller Media DK)

Den 17. august fødte Mille Dinesen, 44, sønnen Eddie, og knap tre uger efter fødslen kan den smukke skuespiller skrue sig ned i festtøjet og tage på "date night".

På sin Instagram viser "Rita"-stjernen, at hun og kæresten, 50-årige Thomas Busch, har været til The Carlsberg Foundation Research Prizes på Glyptoteket i København.

Artiklen fortsætter under billedet.

- Igår sneg vi os ud i 3 timer. The Carlsberg Foundation Research Prizes. En smule trætte, men glade..., skriver den nybagte mor til sin Instagram.

På billedet stråler Dinesen i en sort kjole fra danske Søren Le Schmidt med kæresten ved sin side.

Mille Dinesen blev den 17. august mor til sønnen Eddie efter at have kæmpet i 10 år for at blive gravid.

Hun viste for første gang den lille guldklump frem på sin Instagram-profil.

Artiklen fortsætter under billedet.

"Rita"-stjernen fortalte blandt andet, at sønnen kom til verden fredag den 17. august 2018, og hun afslørede også, hvad hun havde valgt at kalde sit første barn.

- Verden, Eddie, Eddie, Verden. Mangler ord, der præcis kan beskrive den lykke, jeg føler. 17.08.2018 3674 g og 53 cm af det dejligste stykke med baby, jeg kunne drømme om. Takket været teamet på fødegangen på Herlev Amtssygehus blev det en meget fantastisk oplevelse, og jeg ligger her og er forelsket i alle omkring mig, livet, men mest af alt og alle ham her, skrev den nybagte mor til billedet af sin nyfødte søn.

Mille Dinesen overraskede, da hun tilbage i februar afslørede, at hun skulle være mor.

Det gjorde hun midt i rulleteksterne til "Natholdet".

Til at starte med fortalte hun ikke, hvem faderen til barnet var, men i juni afslørede hun, at hun skulle have en søn med sin on/off-kæreste Thomas Busch, der netop er fyldt 50 år.

På sin Instagram-profil uploadede hun i juni et billede, hvor hun kysser en mand.

- I snart 12 år har vi kæmpet for at blive gravide. Det har tit været anledningen til, at vi flere gange har måtte kaste håndklædet i ringen. Men kærligheden slap aldrig op imellem os. Nu er jeg gravid sammen med den mand, jeg elsker - og vi har ikke været lykkeligere. Drømme går nogen gange i opfyldelse. Love you, min skat, skrev hun til billedet.

"Rita"-stjernen afslørede således, at faderen til hendes barn var on/off-kæresten Thomas Busch - parret gik senest fra hinanden i februar 2017, men var nu sammen igen.

Og nu har de altså fået sønnen Eddie sammen.

Artiklen fortsætter under billedet.

https://imgix.seoghoer.dk/sh-52234.jpg
 Foto: Dan Mariegaard

Mille Dinesen og Thomas Busch sammen på den røde løber i 2014. Foto: Aller Media

Mille Dinesen har tidligere været hudløst ærlig omkring, at hun har kæmpet med ufrivillig barnløshed.

- Jeg har blod som en tyveårig og en stor æggereserve, men det gør det jo ikke mindre frustrerende. Faktum er, at jeg efter ti års forsøg stadig ikke er blevet gravid, og tiden og alderen arbejder imod mig. Af natur kan jeg heller ikke bare sidde og vente. Jeg bliver nødt til at handle, fortalte den tidligere "Vild med dans"-stjerne til ALT for damerne.

Skuespilleren afslørede også, at hun midt i pauserne fra hormoner og ægudtagninger havde lavet en aftale med sig selv:

- Jeg har lovet mig selv, at jeg skal kigge mig i øjnene, når jeg har holdt pause fra fertilitetsbehandlingen, og sige: "Hvad skal jeg med det der barnløse-projekt?". Og spørge mig selv: "Skal jeg lukke den dør, eller skal jeg prøve igen?". Det er vigtigt, at det bliver et valg, jeg tager, og ikke tiden, der tager valget for mig. Så det er der, jeg er lige nu.

Mille Dinesen har tidligere fortalt om, hvordan hun i ti år har prøvet at blive gravid.

Inden hun gik i gang med at blive gravid havde hun i de foregående ti år levet et sundt liv og havde renset ud, men da hun ikke blev gravid inden for en rimelig tid, påbegyndte hun behandlinger med medicin og hormoner - stik modsat sin tidligere sunde livsstil, sagde hun til ALT for damerne.

- Jeg fik det megadårligt. Blev helt oppustet - og der er man bare kvinde og forfængelig. Men det psykiske var langt værre. Jeg skøjtede rundt humørmæssigt, fortalte Mille Dinesen, der de sidste ti år havde været kæreste med kreativ direktør hos Carlsberg Group Thomas Busch, til ALT for damerne.

Og at det ønskede barn udeblev gjorde ikke situationen bedre.

- Det har fyldt meget, og der er så mange dumme følelser i spil i sådan en proces. Hele tiden skal man svinge sig op på hesten igen. Det er bare svært, at det er ude af kontrol - her er der bare en biologi, der ikke følger med, fortalte Mille Dinesen til ALT for damerne.

I mangel af et barn, men i erkendelse af, at hun helt tydeligt i sin krop kunne mærke, 'at hun skal tage sig af noget, af nogen', fik hun selskab i sin lejlighed på Østerbro.

- Jeg har købt mig en hundehvalp. En lille labradoodle. Hun er det sødeste. Og hvem ved... måske sker det det helt magiske, at jeg rent faktisk får tankerne hen på noget andet og på den måde snyder systemet og mig selv, fortalte Mille Dinesen dengang til ALT for damerne.

Sponsoreret indhold