Nyheder 6. april 2018

Mille Dinesen afslører køn på baby

"Rita"-stjernen fortæller, om der ligger en dreng eller pige i hendes mave
(Foto: All Over Press)

I februar overraskede 44-årige Mille Dinesen ved at fortælle, at hun skal være mor for første gang - og nu afslører den gravide stjerne kønnet på det vidunder, der vokser inde i hendes mave. 

På sin Instagram story fortæller skuespilleren, at hun skal have en dreng. 

- It's a boy, skriver hun til en selfie, hvor hun smiler stort på Instagram story. Billedet er yderligere garneret med en masse blå hjerter, og med hashtagget #20ugersscanning fortæller den kommende mor, at hun har overstået den scanning, der ligger halvvejs i graviditeten. 

20 ugers scanningen - som også kaldes gennemscanning eller misdannelsesscanning - er et tilbud til alle gravide, hvor babyen inde i maven scannes grundigt igennem for at se, at alle kropdele og organer udvikler sig, som de skal. 

Selv om det ikke er det primære formål med scanningen, kan nysgerrige forældre også få kønnet at vide - og det vælger mange at gøre. 

Mille Dinesen smed graviditetsbomben i "Natholdet" på TV2 tilbage i februar

Her fortalte "Rita"-stjernen, at hun bliver mor for første gang til august. 

- Jeg føder en baby i august. Jeg er gravid, fortalte Mille Dinesen i programmet. Noget der meget tydeligt kommer bag på værten Anders Breinholt. 

- Du siger til mig, at du er gravid, imens rulleteksterne de kører, svarede Breinholt helt paf. 

I programmet ville Mille ikke fortælle, hvem der er faren til hendes kommende barn.

Du kan se klippet herunder - artiklen fortsætter efter klippet

Mille Dinesen har aldrig lagt skjul på, at hun har haft svært ved at blive gravid. 

I februar sidste år kom det frem, at "Rita"-stjernen ikke længere dannede par med on-off-kæresten gennem 10 år, manageren Thomas Busch, og skuespilleren har været åben omkring, at hun i ti år har forsøgt at blive gravid - dog uden held. 

Drømmen om børn har aldrig været lagt på hylden for skuespilleren, selvom hun på et tidspunkt tog en pause fra fertilitetsbehandlingen.

- Jeg har blod som en tyveårig og en stor æggereserve, men det gør det jo ikke mindre frustrerende. Faktum er, at jeg efter ti års forsøg stadig ikke er blevet gravid, og tiden og alderen arbejder imod mig. Af natur kan jeg heller ikke bare sidde og vente. Jeg bliver nødt til at handle, fortalte Mille Dinesen til ALT for damerne i december. 

Skuespilleren afslørede også, at hun midt i pauserne fra hormoner og ægudtagninger havde lavet en aftale med sig selv: 

- Jeg har lovet mig selv, at jeg skal kigge mig i øjnene, når jeg har holdt pause fra fertilitetsbehandlingen, og sige: "Hvad skal jeg med det der barnløse-projekt?". Og spørge mig selv: "Skal jeg lukke den dør, eller skal jeg prøve igen?". Det er vigtigt, at det bliver et valg, jeg tager, og ikke tiden, der tager valget for mig. Så det er der, jeg er lige nu.  

Se flere billeder af Mille Dinesen i galleriet: 

Mille Dinesen 0809 2016

Sponsoreret indhold