Nyheder25. august 2018

Mille Dinesen deler det sødeste billede af sin nyfødte søn

Skuespilleren Mille Dinesen blev mor for en uge siden
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mille-dinesen_0.jpg
 Foto: Aller Media DK

I dag er det en uge siden, at Mille Dinesen blev mor for første gang.

Det fejrer hun med et sødt billede af sønnen Eddie på Instagram.

- Godmorgen. I dag er jeg syv dage gammel. Billedet er et meget, meget gammelt billede fra da jeg var to dage gamme. Meget er sket siden, skriver Mille på Instagram.

Artiklen fortsætter efter billedet

Det var også på Instagram, at Mille tidligere på ugen afslørede, at hun havde født.

- Verden, Eddie, Eddie, Verden. Mangler ord, der præcis kan beskrive den lykke, jeg føler. 17.08.2018 3674 g og 53 cm af det dejligste stykke med baby, jeg kunne drømme om. Takket været teamet på fødegangen på Herlev Amtssygehus blev det en meget fantastisk oplevelse, og jeg ligger her og er forelsket i alle omkring mig, livet, men mest af alt og alle ham her, skrev den nybagte mor til billedet af sin søn.

Artiklen fortsætter efter billedet

Mille Dinesen overraskede, da hun tilbage i februar afslørede, at hun skulle være mor.

Det gjorde hun midt i rulleteksterne til "Natholdet.

Til at starte med fortalte hun ikke, hvem faderen til barnet var, men i juni afslørede hun, at hun skulle have en søn med sin on/off-kæreste Thomas Busch, der netop er fyldt 50 år.

På sin Instagram-profil uploadede hun i juni et billede, hvor hun kysser en mand.

- I snart 12 år har vi kæmpet for at blive gravide. Det har tit været anledningen til, at vi flere gange har måtte kaste håndklædet i ringen. Men kærligheden slap aldrig op imellem os. Nu er jeg gravid sammen med den mand, jeg elsker - og vi har ikke været lykkeligere. Drømme går nogen gange i opfyldelse. Love you, min skat, skrev hun til billedet.

"Rita"-stjernen afslørede således, at faderen til hendes barn var on/off-kæresten Thomas Busch - parret gik senest fra hinanden i februar 2017, men var nu sammen igen.

Mille Dinesen har tidligere været hudløst ærlig omkring, at hun har kæmpet med ufrivillig barnløshed.

- Jeg har blod som en tyveårig og en stor æggereserve, men det gør det jo ikke mindre frustrerende. Faktum er, at jeg efter ti års forsøg stadig ikke er blevet gravid, og tiden og alderen arbejder imod mig. Af natur kan jeg heller ikke bare sidde og vente. Jeg bliver nødt til at handle, fortalte den tidligere "Vild med dans"-stjerne til ALT for damerne.

Skuespilleren afslørede også, at hun midt i pauserne fra hormoner og ægudtagninger havde lavet en aftale med sig selv:

- Jeg har lovet mig selv, at jeg skal kigge mig i øjnene, når jeg har holdt pause fra fertilitetsbehandlingen, og sige: "Hvad skal jeg med det der barnløse-projekt?". Og spørge mig selv: "Skal jeg lukke den dør, eller skal jeg prøve igen?". Det er vigtigt, at det bliver et valg, jeg tager, og ikke tiden, der tager valget for mig. Så det er der, jeg er lige nu.

Sponsoreret indhold