Nyheder16. marts 2016

Sådan går det Ole fra ”Landmand søger kærlighed" i dag

Ole forsøgte at finde kærligheden, da han sidste år medvirkede i ”Landmand søger kærlighed”. Da programmet sluttede, havde Ole fundet sammen med Gitte – men hvordan mon det går i dag, tre måneder efter at kameraerne blev slukket?
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/ole_fra_landmand.jpg
 (Foto: TV 2)

Han blev kendt over det meste af Danmark, da han sidste år medvirkede i TV 2-successen ”Landmand søger kærlighed”.

Ole fra Kolding forsøgte med stor iver at finde den store kærlighed og fik et godt øje til et par af kvinderne – men kærligheden kom ikke uden problemer.

Der opstod nemlig stor drama, da Ole inviterede de to kvinder Gitte og Alice med i swingerklub i ottende afsnit af programmet.

Og det faldt ikke i god jord hos Alice, der i nattens mulm og mørke forlod landmanden.

https://imgix.seoghoer.dk/olle_landmand_soeger_kaerlighed_mr.jpg
 (Foto: Mikael Rieck)

SE og HØR besøgte Ole i december sidste år. Foto: Mikael Rieck

Gitte fandt heller ikke swinger-oplevelsen særlig opløftende, men valgte dog at blive ved sin landmand. Og det passede Ole meget godt – han havde nemlig udviklet følelser for den mørkhårede Gitte.

Gitte flyttede hjem til Ole på hans gård i Kolding, men hvordan mon det går parret i dag – her tre måneder efter at kameraerne blev slukket?

Ja, det går faktisk meget godt, afslører parret over for Metroxpress. De er nemlig stadig sammen.

- Jeg synes, det går rigtig godt. Vi har det godt sammen, så det er superskønt, siger Gitte til Metroxpress, mens Ole supplerer:

- Det kan vi godt blive enige om. Det går rigtig godt.

Gitte har nu boet cirka et halvt år på gården sammen med Ole – og hun har heldigvis fået lov til at sætte sit præg på gården. Gitte var nemlig ikke helt glad for Oles boligindretningsstil, så hun har været i gang med blandt andet pensel og maling:

- Jeg var virkelig ikke vild med den gule farve i stuen, så jeg fik hurtigt lov til at sætte mit præg. Nu er jeg nået langt med både stuen, køkkenet og forgangen, fortæller Gitte til Metroxpress.

Sponsoreret indhold