Nyheder17. december 2015

Ole: Man kunne ikke slippe for at snakke om følelser

I aften tonede sidste afsnit 'Landmand søger kærlighed' over skærmen. SE og HØR har fået en snak med ét af programmets helt store hovedpersoner, landmanden Ole. Han fortalte blandt andet, at det var grænseoverskridende at tale så meget om følelser på TV
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/swingerole2.jpg
 (Foto: TV 2)

Da optagelserne var i kassen, men sidste program endnu ikke var blevet sendt, fik SE og HØR en lang snak med Ole fra "Landmand søger kærlighed".

I aftenens afsnit, som samtidig var det sidste i række, fandt bonden fra Kolding kærligheden med Gitte.

Parret har gået så gruelig meget igennem, siden Ole afslørede, at han har hang til swingersex. Men det er fortid nu, hvor han og Gitte er et par.

Da SE og HØR mødte Ole for nogle uger siden, lagde han da heller ikke skjul på, at han håbede at finde den helt store kærlighed i TV 2-programmet.

- Jeg leder efter én, der ikke synes, det er træls, at der skal laves mad hver dag. Én, der synes, de ting er hyggelige. Jeg synes jo heller ikke, det er træls, at jeg skal ud til køerne hver dag. At holde hus er jo lige så vigtigt som det andet. Jeg ser det mere som en form for arbejdsfordeling, siger landmanden, der tidligere har været gift.

Seerne har fulgt Ole i nogle intense situationer, hvor tårene har fået frit løb.

– Man kunne ikke slippe for at snakke om følelser. Det har jeg aldrig haft behov for. Følelser er inde i mig selv, og det har altid bare hørt til derhjemme. Så det var ret grænseoverskridende at tale om, forklarer Ole til SE og HØR.

At han nu kan opleves i TV2-programmet, var bestemt ikke planlagt. Faktisk havde han droppet ideen.

https://imgix.seoghoer.dk/sidste_billeder2.jpg
 (Foto: TV 2)

Ole sammen med sin Gitte. Foto: TV 2

– Det startede med, at jeg var på det der FarmerDating. Sidste sæson søgte de deltagere derinde. Så klikkede jeg på det, men jeg bakkede alligevel ud. Jeg skulle sgu ikke på fjernsynet, for jeg har det ikke godt med at stille mig op foran nogen. Jeg havde faktisk glemt alt om det, indtil de ringede fra produktionsselskabet i maj. De havde fundet mig derinde, afslører Ole, der alligevel blev lokket til at sige ja.

– Vi fik snakket meget frem og tilbage, og de sagde, at fire ud af fem havde fået en kæreste. Jeg sagde, at de kunne komme ud på gården, og så fangede bordet jo, siger Ole, der nu også tæller med i den positive statistik.

Sponsoreret indhold