Nyheder 4. juni 2015

Landmand søger kærlighed: Derfor blev Anders så oprevet

Der var masser af frustration at føle i onsdagens afsnit af TV 2-programmet ’Landmand søger kærlighed’. Her måtte den ellers så selvsikre landmand Anders nemlig sande, at begge hans piger afviste ham
TV 2

Den normalt så selvsikre landmand Anders oplevede med egne ord ”den største frygt blive til virkelighed” onsdag aften i det populære TV 2-program ’Landmand søger kærlighed”.

Begge hans piger – Lone og Trine – afviste ham nemlig og ønskede ikke at tage med ham på en romantisk weekendtur til København. Og dét fik altså frustrationen og skuffelsen til at bryde ud i lys lue hos den normalt så selvsikre landmand.

- Det var jo det, jeg havde frygtet allermest, da jeg sagde ja til at deltage i programmet – enten at ingen henvendte sig i starten, eller at jeg ville blive afvist, når afgørelsens time kom, fordi ingen ville have mig, siger den 27-årige landmand til TV 2 og tilføjer:

- Det gjorde ondt, at de afviste mig, og jeg følte, jeg blev gjort til grin på tv og blev udstillet. Da kameramanden så samtidig blev ved med at stå med kameraet oppe i snotten på mig for at få det hele med, så blev jeg altså så presset, at jeg sagde, som jeg gjorde.

I onsdagens program var seerne med, da Lone takkede nej til den romantiske weekendtur, fordi hun mente, at Anders var langt mere interesseret i Trine – og Lone ønskede med egne ord ikke at være ”det andet valg”. Og det var da også rigtigt, at Anders havde udviklet stærke følelser for Trine, som dog mente, at parret så alt for forskelligt på balancen mellem arbejde og familie.

Anders har nemlig fra begyndelsen proklameret, at arbejdet hos ham kommer før familien, og den udmelding havde Trine svært ved at acceptere.

- Jeg mener, det er en falliterklæring, at ingen af dem tør sige; "ok, vi prøver". Det var jo bare en weekendtur, og så kunne man have taget den derfra. Men de valgte begge at sige nej tak uden at give det en chance, og det gjorde ondt, for jeg havde helt klart regnet med, at jeg skulle finde kærligheden, siger Anders til TV 2.

Sponsoreret indhold