Nyheder3. december 2015

Alice fra ’Landmand søger kærlighed’: - Derfor skred jeg midt om natten

Der var i den grad drama i ottende afsnit af ’Landmand søger kærlighed’. Ole inviterede sine to tilbageværende piger i swingerklub, og dét faldt ikke i god jord. I nattens mulm og mørke valgte Alice derfor at pakke sin kuffert og forlade landmanden. Nu uddyber hun, hvad der gik galt
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/161041.jpg
 Foto: TV 2

Der var i allerhøjeste grad drama i ottende afsnit af ’Landmand søger kærlighed’. Landmanden Ole havde ellers planlagt en hyggelig aften for sine to piger – men hans planer faldt bestemt ikke i god jord hos specielt én af pigerne,

En tur i swingerklub og ret så meget forvirring i soveværelset førte nemlig til, at den ene af pigerne – Alice – midt om natten pakkede sin kuffert og forlod landmanden i protest. Hun ville ikke længere være med i dating-programmet ’Landmand søger kærlighed”.

Nu forklarer den 54-årige Alice, hvorfor hun valgte at forlade Ole og Gitte klokken 02:30 i bælgravende mørke.

- Jeg var skuffet, ked af det og rasende. Både på Ole og på Gitte, forklarer Alice over for TV2.dk.

Og det var ikke besøget i swingerklubben, der fik Alice til at sige stop. Det syntes hun nemlig var ”meget hyggeligt” – de blev vist rundt, og hun ”måtte beholde undertøjet på”, som Alice forklarede over for TV2.dk.

Men hyggen endte altså brat, da de tre turtelduer vendte tilbage til gården. For her opstod der forvirring, da det blev sengetid, forklarer Alice.

- Gitte siger til mig, at jeg skal gå ind i Oles seng, fordi det er min tur til at være sammen med ham, siger Alice til TV2.dk og tilføjer:

- Men det siger jeg nej til, og så går hun selv ind til Ole, hvorefter de begynder at pjatte i sengen, fortæller Alice, som altså valgte at sige farvel til Ole.

Tilbage er kun Gitte, der også har sine forbehold, hvis forholdet skal udvikle sig til noget rigtig seriøst.

- Jeg vil ikke swingerklub. Jeg vil have Ole for mig selv, fortalte Gitte i onsdagens program.

Sponsoreret indhold