Nyheder3. december 2015

Alice skred fra Ole: Søgte trøst hos en anden mand samme nat

Der var masser af drama i onsdagens afsnit af ’Landmand søger kærlighed’. Forvirring i soveværelset og en tur i swingerklub fik Alice til at forlade Ole og programmet, men hun sov alligevel ikke alene den nat
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/161041.jpg
 Foto: TV 2

Der var i den grad drama i ottende afsnit af ’Landmand søger kærlighed’.

Ole inviterede sine to tilbageværende piger i swingerklub, og dét faldt ikke i god jord. I nattens mulm og mørke valgte Alice derfor at pakke sin kuffert og forlade landmanden.

Men den 54-årige kvinde sov alligevel ikke alene den nat, afslører hun nu over for TV 2.

For allerede under optagelserne til programmet var 54-årige Alice begyndt at skrive med en anden mand, hun havde mødt på en dating-side.

Og det var denne fyr, som Alice lagde vejen forbi, da hun omkring klokken 02:30 forlod Oles gård ved Kolding:

- Da jeg kørte fra Oles gård i Kolding, kørte jeg direkte over til ham. Jeg skulle bare have trøst, fortæller Alice til TV 2 og tilføjer, at hun kun havde set den nye mand på billeder, men aldrig havde mødt ham i det virkelige liv.

- Jeg spurgte, om jeg måtte komme hjem til ham, og det måtte jeg gerne. Og så trøstede han mig resten af natten, tilføjer Alice over for TV 2.

Det var nemlig en tydelig skuffet Alice, der forlod landmanden Ole i bælgravende mørke. Den jyske landmand havde ellers planlagt en hyggelig aften for sine piger, men en tur i swingerklub og en efterfølgende forvirring i soveværelset endte altså med at skræmme Alice væk.

Og det var ikke besøget i swingerklubben, der fik Alice til at sige det endelige stop.

Swingerklub-turen fandt hun nemlig ”meget hyggelig” – de blev vist rundt, og hun ”måtte beholde undertøjet på”, som Alice forklarer over for TV 2.

Men hyggen endte altså brat, da de tre turtelduer vendte tilbage til gården. For her opstod der forvirring, da det blev sengetid, forklarer Alice.

- Gitte siger til mig, at jeg skal gå ind i Oles seng, fordi det er min tur til at være sammen med ham, siger Alice til TV 2 og tilføjer:

- Men det siger jeg nej til, og så går hun selv ind til Ole, hvorefter de begynder at pjatte i sengen, fortæller Alice, som altså valgte at sige farvel til Ole.

Tilbage er kun Gitte, der også har sine forbehold, hvis forholdet skal udvikle sig til noget rigtig seriøst.

Sponsoreret indhold