Nyheder22. oktober 2018

Kathrine droppede ud af "Gift ved første blik" - derfor vendte hun tilbage

Kathrine, der fandt kærligheden i "Gift ved første blik", afslører, at hun fik kolde fødder og nærved ikke deltog i programmet
https://imgix.seoghoer.dk/gift_ved_foerste_blik_kathrine_og_michael_2.jpg
 (Foto: Kenneth Svanborg/DR)

Da finaleafsnittet af "Gift ved første blik" i sidste uge rullede over skærmen på DR1, valgte Michael og Kathrine at forblive mand og kone.

Det sympatiske par havde begge gennemgået en kæmpe personlig udvikling i de fem uger, eksperimentet varede, og i det sidste afsnit afslørede parret også, at de var gået hen og blevet forelskede i hinanden.

TV-kameraerne følger ikke længere det jyske par på nært hold, men de fortsætter med at fortælle om deres liv og deres forhold på deres nye blog.

I det seneste blogindlæg afslører Kathrine, at hun faktisk droppede ud af "Gift ved første blik", men at hun af en helt speciel årsag valgte at vende tilbage til datingprogrammet.

Kathrine fortæller, at hun efter at have været på 51 mislykkede dates meldte sig til "Gift ved første blik", og at hun kom ret langt i castingprocessen.

Hun havde blandt andet været til gruppecasting, sendt en audition-video, svaret på over 700 spørgsmål i spørgeskemaer og tests, da hun til sidst kom igennem til psykologsamtalerne.

Men samme morgen, som hun skulle til psykologsamtale, fik Kathrine, der arbejder som folkeskolelærer, pludselig kolde fødder.

- Jeg ringede til casterne og sagde, at jeg havde valgt at droppe ud af programmet. Jeg var begyndt at tvivle for meget på det. Hvordan ville det påvirke min fremtid? Hvad ville mine elever sige? Og endnu værre, hvad ville deres forældre sige? Hvad hvis jeg en dag skulle skifte job og alt, de fandt, når de søgte på mig, var "Gift ved første blik"-fadæser? Hvad vis forholdet ikke gik, og jeg i datingverdenen ville blive kendt som psyko-Kathrine, der VIL giftes nu? Det kunne så nemt gå galt, så jeg trak mig fra programmet, fortæller Kathrine på bloggen.

Kathrine fortæller yderligere, at "Gift ved første blik"-casterne respekterede hendes beslutning, men at hun måtte kontakte dem, hvis hun ombestemte sig, da der var et par mulige gode matches til hende.

Efter at have talt med sine forældre ombestemte Kathrine sig, og det er hun glad for, hun gjorde.

- Gert (en af eksperterne) havde haft en finger med i spillet, fordi han selv før psykolosamtalerne så et super stærkt match mellem Michael og mig. Han havde absolut ikke planer om at give op så let og tog derfor kontakt til casterne. Tak, Gert!, fortæller Kathrine.

- I dag er jeg så lykkelig for, at jeg ikke sådan fik lov at droppe ud af programmet, for ellers havde jeg aldrig fået mig denne fantastiske mand, lyder det fra en taknemmelig Kathrine.

Sponsoreret indhold