Nyheder11. marts 2016

Om lidt flytter Michael og Line til New York – men hvad med børn?

Line og Michael er stadig gift og smaskforelskede, efter at de i efteråret blev ”gift ved første blik”. Om lidt flytter parret til New York for at skabe en tilværelse og fremtid. Men bliver det mon med eller uden børn?
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/line_og_michael_dr.jpg
 (Foto: DR/Jakob Mydtskov)

Det kom ikke som nogen overraskelse, at Line og Michael forblev gift, efter at DRs seer-succes ”Gift blev første blik” sluttede.

Her ni måneder senere er parret stadig gift og smaskforelskede, og Line og Michael begiver sig snart ud på et sandt eventyr. I begyndelsen af april skifter de nemlig tilværelsen i Danmark ud med et eventyr i New York – parret flytter nemlig til ”The Big Apple”.

Parret glæder sig til at komme afsted og få skabt en rigtig tilværelse sammen – om der kommer småfolk til, er parret ikke afvisende overfor:

- Nu skal vi lige flytte sammen og så kommer det, når det kommer, siger Michael med et smil på læben, da SE og HØR mødte det forelskede par til premieren på musicalen Hairspray.

Michael kunne dog afsløre, at han forlader lille Danmark i begyndelsen af april – og et par uger efter følger Line trop. Indtil videre ved parret dog ikke, hvor de vil slå sig ned i millionbyen.

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/line_og_michael.jpg
 Foto: DR/Jakob Mydtskov)

Line og Michael fandt hurtigt melodien og sød musik opstod. Foto: DR/Jakob Mydtskov

- Vi planlægger at tage derover i starten af april. Vi enige om at vi skal bo på Manhattan – under 22. gade og ned til hvor Financial District begynder. Det skal helst være det område, forklarer Michael, der har scoret et job som regnskabschef.

Line ved derimod ikke, hvad tiden skal bruges på – hun regner dog med at finde et job i den eftertragtede storby, måske hos FN eller på ambassaden.

Inden Line og Michael for alvor går i gang med at udleve den amerikanske drøm, trækker de dog stikket og drager tre uger til Mexico og Cuba på en længe ventet ferie.

- Så vi har kvalitetstid inden. Det trænger vi til efter en lang periode med frem og tilbage fra Aarhus til København, siger Line der har job i Aarhus, mens Michael bor i København.

Parret har derfor haft et langdistanceforhold, som altså snart slutter, når parret rykker vestpå.

Da DRs parforholds-eksperter parrede Line og Michael, gav de følgende begrundelse for, hvorfor parrene var et godt match:

”Line og Michael er et godt match, fordi de spejler hinandens familieværdier. De ønsker børn på samme tid, og de har samme drømme i forhold til, hvad en familie skal bestå af. Deres kommunikationsstil er den samme, og de har tilmed det samme værdigrundlag, fortæller eksperterne. De vil forhåbentligt hurtigt blive fortrolige og se hinandens sårbarhed og styrker.

Udfordringen er helt klart geografien. Michael ønsker ikke at flytte – det betyder, at Line skal flytte. Om det bliver for stor en udfordring, vil tiden vise.

Og man må sige, at eksperterne havde ret! Parret er hvert fald stadig smaskforelskede og klar til New York-eventyret.

https://imgix.seoghoer.dk/mit_se_og_hoer_10.png

Sponsoreret indhold