Eva fra ”Gift ved første blik” dater ny mand

– Vi har set hinanden i tre måneder, siger Eva Lundberg om sin nye flamme.

– Vi har set hinanden i tre måneder, siger Eva Lundberg om sin nye flamme.

(Foto: Snowman Productions/DR)

Hun får dagligt 20-30 søde beskeder fra mænd efter deltagelsen i DR’s ”Gift ved første blik” – men der er allerede én mand, som har vundet Eva Lundbergs opmærksomhed.

– Jeg ser da en lidt, men jeg er ikke sikker på, det bliver til noget fast. Lige nu ses vi, og så må vi se, om det udvikler sig, fortæller hun til SE og HØR.

– Så I dater?

– Det kan man godt kalde det. Det er ikke de store ting, der sker, andet end lidt kysseri og sådan noget. Vi tager det stille og roligt, siger Eva og uddyber:

– Han vil rigtig gerne mere, men han har også forståelse for, at jeg er et sted i mit liv, hvor jeg har brug for at komme ovenpå efter programmet.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Carsten og Eva under brylluppet. (Foto: DR)

Sød og intelligent

Den nye flamme er 46 år og har været i Evas omgangskreds ”i et godt stykke tid”.

– Vi har set hinanden i tre måneder – lige efter at jeg blev skilt fra Carsten, fortæller ”Gift ved første blik”-deltageren og roser sin nye flirt.

– Han er sød og rar. Han er et meget intelligent menneske, og det kan jeg jo godt lide. Jeg kan godt lide, at man kan have nogle ordentlige, fornuftige samtaler.

Selv om det ikke gik med Carsten, fortryder Eva ”på ingen måde”, at hun meldte sig til DR-programmet.

Hun og Carsten er ikke i kontakt med hinanden i dag.

Carsten har fundet kærligheden

Det lykkedes ikke programmets eksperter at finde drømmekvinden til 54-årige Carsten Jensen – men dén opgave klarede han selv i sommer.

– Der er sket det, at jeg har fundet mig en kæreste, jubler Carsten, som i knap tre måneder har dannet par med 52-årige Lene.

– Jeg var ude på stranden med min hund, og så kom min kæreste med sin hund. Det er to store hunde, og de badede lidt sammen, mens vi sad og snakkede. Vi blev enige om at gå ud at få en kop kaffe et eller andet sted, og det gjorde vi så, lyder det om det første møde.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: Mikael Rieck)

– Så du er rigtig glad nu?

– Ja, det må jeg indrømme. Hun er lige det, jeg havde ønsket mig, min kommende kone skulle være. Hun er ridepige, er ”fit for fight”, og vi går lange ture. Hun fejler ikke en skid og har fast arbejde. Hvad skal jeg sige? Det var de ønsker, jeg havde til en kæreste, siger Carsten, som i dag fortryder, at han meldte sig til DR-programmet.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close