Nyheder13. juli 2017

Så meget kostede Jan Fogs Strandvejspalæ

Ny beboer må til luffen for at købe de 373 kvadratmeter bolig direkte ned til Øresund
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/jan_0.jpg
 Foto: All Over Press

Den 23. april 2015 døde den kendte og meget vellidte ejendomsmægler i liebhaverklassen, Jan Fog.

Han levede et liv på første klasse med salg af boliger i den helt dyre ende.

Men hvor Jan Fog solgte boliger, som bageren sælger rundstykker søndag morgen, så gik der hele 26 måneder før hans egen privatbolig - et pragtfuldt palæ på 373 kvadratmeter på Strandvejen nord for København direkte ned til Øresund - endelig blev solgt.

Og nu er salgsprisen kendt.

Det flotte hus med Ferrari i garagen og speedbåd i baghaven gik for den nette sum af 25 millioner kroner.

Men så får køberen også masser af udfoldelsesmuligheder.

Hør bare beskrivelsen fra boligannoncen:

Entre, hall, gæstetoilet, stor charmerende opholdsstue med pejs og udgang via 4 smukke franske palædøre til fantastisk terrasse mod Øresund, bibliotek⁄TV-stue, spisekøkken⁄alrum med svensk porcelænsovn, værelse. 1. sal, stort alrum med udgang til stor terrasse, master bedroom i forbindelse med badeværelse og walk-in garderobe, 2 store børneværelser og ekstra badeværelse. Tagetagen indeholder 3 værelser. Der er indrettet separat vinkælder og udenfor er der egen badebro på den 894 kvadratmeter store grund, der skråner ned mod Øresund.

Oven i de 373 kvadratmeter bolig er der 150 kvadratmeter kælder at gøre godt med.

Se skønt galleri med billeder fra Jan Fogs farverige liv: (artiklen fortsætter under galleriet)

Portræt: Jan Fog kæmpede sig til tops og fik drømmen opfyldt

Køberen er ifølge Ekstra Bladet modemanden Victor Lindh, der står bag modefirmaet NN07.

Huset blev oprindelig udbudt til salg for 34 millioner kroner og blev derpå sat ned to gange til først 29,9 mio. og dernæst 26,9 mio.

Og køber fik i sidste instans et afslag på 1,9 millioner kroner.

Med salget er man kommet tættere på en boopgørelse efter Jan Fogs død, men det er uvist om boligsalget efterlader nogen penge til Jan Fogs enke, Charlotte Juul, der tidligere var gift med entertaineren Thomas Eje.

Der er nemlig tinglyst lån for omkring 27 millioner kr. i Jan Fogs bolig. Hvor meget der gennem årene er afdraget – hvis noget – er det ikke muligt at se, idet der i betingelserne er en indbygget mulighed for afdragsfrihed. Hvis Jan Fog har undladt at betale af på lånene, vil et salg til prisen på 25 millioner kroner ikke engang kunne indfri lånene, og så bliver der slet ikke noget tilbage til Charlotte Juul. Jan Fog døde på grund af komplikationer i forbindelse med den stamcelletransfusion, han gennemgik som et led i sin behandling for leukæmi.

Sponsoreret indhold