Nyheder7. december 2016

Arven smuldrer for Jan Fogs enke

Der vil gå lang tid, før dødsboet efter liebhavermægleren Jan Fog bliver gjort op – og arven kan udbetales til hans enke, Charlotte Juul.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/3_6.jpg
 Foto: Privat

Efter 14 måneder er der endnu ikke fundet en køber til Jan Fogs hjem på Strandvejen i Klampenborg.

Mens palæet, for hver dag der går, ser mere og mere forladt ud, skal der betales grundskyld på over 80.000 kr. om året – det er penge, som tages fra dødsboet og dermed fra den skuespilleruddannede Charlotte Juuls arv.

Der er tinglyst lån for omkring 27 millioner kr. i Jan Fogs 373 kvadratmeter store bolig. Hvor meget der gennem årene er afdraget – hvis noget – er det ikke muligt at se, idet der i betingelserne er en indbygget mulighed for afdragsfrihed.

Hvis Jan Fog har undladt at betale af på lånene, vil et salg til prisen på de 29,9 millioner kr. ikke kunne indbringe meget mere end indfrielse af lånene og et honorar til ejendomsmægleren – og dermed et rundt nul til Charlotte Juul, der som bekendt blev enke, da Jan Fog gik bort for halvandet år siden.

Ifølge advokat Uffe Thorlacius, der har ansvaret for dødsboet, vil der gå en rum tid, før behandlingen af boet er afsluttet.

Advokaten vil ikke udtale sig om selve dødsboet, men det er et faktum, at de første fire millioner kr. af Charlotte Juuls arv forsvandt, da prisen på Jan Fogs villa på Strandvejen i Klampenborg blev sat ned fra 34 til 29,9 millioner kr.

Charlotte Juul har ikke reageret på SE og HØRs henvendelser.

Sponsoreret indhold