Nyheder27. oktober 2013

Jan Fog: Gifter sig med Thomas ejes ekskone

Charlotte Juul og Linie 3-komikeren blev smedet sammen i 1994 og senere skilt igen
Charlotte Juul og Thomas Eje, da de var gift. Her i 1996.
Charlotte Juul og Thomas Eje, da de var gift. Her i 1996.
 Foto: All OverI går afslørede SE og HØR, at Jan Fog ganske overraskende har planer om at gifte sig i det, han med egne ord kalder et "fornuftsægteskab". Han ville dog ikke ud med, hvem hun var, før han havde talt med hende om at nyheden var ude i medierne.

I dag skriver Eb.dk så, at Fogs kommende kone er ungdomskæresten Charlotte Juul, som også er ejendomsmægler. En kvinde, Jan Fog i mange år har været lun på, men ikke har haft mulighed for at få. Dels fordi hun i lang tid havde en anden kæreste, men også fordi, der ikke var begær i luften fra hendes side.

Nu gætter mange på, at Fog og Charlotte indgår ægteskab, fordi barnløse Fog altid gerne har villet have, at Charlotte skulle arve hans formue, når han engang ikke er mere.

Jan Fog: Skal giftes
Og ejendomsmægleren Charlotte er ikke hvem som helst. Hun giftede sig således i 1994 med en anden kendt herre, Linie 3-gøgleren Thomas Eje.
Det skete i dyb hemmelighed. Thomas Eje var dengang mere privat, end han er i dag, og derfor fik kun de nærmeste besked om brylluppet.

Det skete ved en kirkelig vielse i den bornholmske rundkirke i Øster Lars. Eneste gæster i kirken til det bryllup var præstens kone og søn samt Ejes datter, Josephine, fra hans første ægteskab.

Senere blev Eje og Charlotte skilt, og multikunstneren har siden da haft to koner yderligere ved sin side.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/e7edf7fc4a114af3a3291426ca4daa10.jpg


Således ser Charlotte Juul ud i 2013. (Foto: Facebook)Sponsoreret indhold