Nyheder22. november 2018

Så er det slut med "Årgang 0"

De sidste optagelser til "Årgang 0" er kommet i kassen
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/aargang-0-stephanie.jpg
 Foto: Dan Mariegaard

Nu er der ikke længe til, at du kan se de absolut sidste afsnit af den meget populære dokumentarserie "Årgang 0", hvor du gennem næsten 20 år har kunnet følge Rachel, Stephanie, Emma og Christian fra fødsel og nu til de er ved at træde ud af teenagealderen.

I to årtier har vi fulgt de nu unge menensker i tykt og tyndt og gennem glæder og sorger.

Nu mangler der blot nogle få afsnit, der sendes i begyndelsen af 2019, og så kan de tre tilbageværende medvirkende, Rachel, Stephanie og Christian kaste sig ud i ungdomslivet, uden at TV 2's kameraer kommer på besøg i tide og utide.

Stephanies mor, Christina Siguenza, fortæller på Facebook om familiernes sidste møde, hvor de kiggede optagelser igennem.

- Det er vemodigt, og alligevel ikke helt forståeligt endnu, at vi igår fejrede allersidste gennemsynsweekend for Årgang 0, indleder Christina.

- Vi har mødtes i 19 år, hvert år, og nu er det slut. De sidste afsnit er blevet set igennem og er godkendt af os. Om lidt kan vi derfor, sætte et punktum for Årgang 0 dokumentaren. Børnene er blevet voksne!, fortsætter Stephanies mor.

- Mange tak fordi i fulgte med på godt og ondt. Alt i alt, har det været en fantastisk rejse, og vi er stolte over, at være en del af noget danmarkshistorie i næsten 2 årtier. Årgang 0 er vokset fra, at være en dokumentar på prøve de første par år, til en meget velset dokumentarprogram der har vundet diverse priser. De allersidste afsnit kommer i starten af det nye år på TV2. Håber i ser med, slutter Christina.

Hun har lagt billeder ud fra begivenheden og på et par film kan man se, at der blev skålet i boblevand og spist specialfremstillet kage.

Stephanie fyldte 18 år den 25. januar i år, og der er sket meget, siden den unge dame blev myndig.

Men det at blive voksen var ikke noget Stephanie var synderligt begejstret for, da SE og HØR mødte hende til Reality Awards tidligere i år.

Men Stephanie kom dog efter det med voksen-tilværelsen og åbnede i juni en forretning sammen med sin mor.

Det er en kjoleforretning, og det er 18-årige Stephanie, der designer kjolerne, som du kan se et par stykker af her.

Og for en måneds tid siden afslørede Stephanie, at hun er flyttet sammen med kæresten Jeff hos hans forældre.

De har været sammen i ti måneder og er begge i gang med uddannelse. Stephanie er ved at tage en HF, mens Jeff læser på HTX.

Sponsoreret indhold