Nyheder16. januar 2018

Det vælter ind med penge: ”Årgang 0”s rigeste familie

17-årige Christian Elhauge har takket være forældrenes pengetank ingen problemer, når tidspunktet kommer, hvor han vælger at flytte hjemmefra.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/aargang-0-christian-elhauge.jpg
 (Foto: Thomas Laursen)

Undrer du dig også over, hvem der har betalt for den 1,1 millioner kr. dyre Volvo XC90, som med ”Årgang 0”-stjernen Christian Elhauges far Mogens ved rattet fungerer som skolebus, når Christian transporteres til og fra Marselisborg Gymnasium?

Eller spekulerer du over, hvordan Mogens og hustruen Tina Elhauge har råd til at feriere i deres eget hus på Mallorca, mens deres tre sønner fester hjemme i familiens 251 kvadratmeter store villa i den aarhusianske bydel Højbjerg?

At familien også råder over et par lejligheder, der er ved at blive bygget på Aarhus Havn, og et sommerhus ved Limfjorden, samt at Tina Elhauges firma har købt et byhus til 6,3 millioner kr. i Aarhus C, hører bare med til fortællingen om, at det økonomisk går rigtig godt i Christians familie.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/aargang-0-christian-elhauge.jpg
 Foto: Dan Mariegaard
Christian Elhauge, som går i 2. g, ved godt, at han er privilegeret, og foreløbig bliver han da også boende hjemme hos mor Tina og far Mogens. (Foto: Dan Mariegaard)

13 ansatte og millionoverskud

Men de mange penge er ikke bare drysset ned fra himlen.

Christians mor Tina, som fyldte 40 år den 9. januar, har i mange år knoklet for at få modefirmaet Like London op at køre.

I dag har firmaet 13 ansatte, på hjemmesiden www.likelondon.com sælges alt fra kjoler og tørklæder til smykker og bluser, og pengene vælter ind.

I 2016 havde firmaet et overskud på 4,1 millioner kr. inden skat.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/aargang-0-christian-elhauge1.jpg
 Foto: Dan Mariegaard

Christians mor Tina har i mange år arbejdet for at få modefirmaet Like London op at køre – og nu er det blevet en succes. (Foto: Dan Mariegaard)

Formuen var ved afslutningen af 2016 på 3,3 millioner kr., så Tina Elhauge belønnede med god samvittighed sin indsats med et udbytte på 2,5 millioner kr.

Ud over investeringer i ejendomme har Christians 56-årige far Mogens kastet sig over produktion af arganolie til hud- og hårpleje.

Det projekt er stadig i en udviklingsfase, så her er indtægterne endnu ikke så imponerende som i Like London.

At forældrenes karriere har knald på, betyder dog ikke, at Christian og hans brødre får alt forærende.

Som det fremgik af årets første udsendelse om ”Årgang 0”, der blev sendt i sidste uge, så forventer far og mor, at 17-årige Christian betaler husleje, hvis han vælger at flytte ind i byhuset, som mor har købt.

Læs mere om "Årgang 0" i denne uges SE og HØR, der er på gaden nu.

Sponsoreret indhold