Nyheder10. januar 2018

17-årig ven sporløst forsvundet: "Årgang 0"-familie stærkt berørt

Siden oktober har 17-årige Holger fra Aarhus været sporløst forsvundet til stor sorg for ”Årgang 0”-Christian og hans familie. Den aarhusianske familie har nemlig kendt forsvundne Holger, siden han var helt lille
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/aargang_0_holger.jpg
 Fotos: Kaspar Wenstrup og Østjyllands Politi

Hvad er der sket med 17-årige Holger fra Aarhus?

Det spørgsmål har siden oktober naget familie, venner og politiet, der med lys og lygte har ledt efter den unge fyr, der forsvandt fra en adresse i Aarhus 26. oktober sidste år.

Den mystiske sag har også gjort stærkt indtryk på ”Årgang 0”-Christian og hans familie.

De kendte nemlig Holger og Holgers familie ganske godt, og de to familier har tilbragt mange ferier og højtider sammen. Holger har desuden medvirket i "Årgang 0" flere gange - senest tirsdag aften, da programmet igen løb over skærmen.

https://imgix.seoghoer.dk/holger_poliit.jpg

Holger blev sidst set i oktober sidste år. Foto: Østjyllands Politi

Det fortæller Mogens Elhauge, far til ”Årgang 0”-Christian, til TV 2:

- Vi har kendt Holger, siden han blev født. Hans mor, Birthe, og Tina var jo gravide samtidig, så vores drenge er vokset op sammen, siger Mogens Elhauge til TV 2 og tilføjer:

-Hvis nogen har givet Holger et lift, hjulpet ham med overnatning eller arbejde, eller bare mener at have set ham et sted, er det vigtigt, at de henvender sig til politiet eller familien. Det vigtigste lige nu er at få et livstegn, da vi frygter, at der kan være sket en ulykke, siger Mogens Elhauge.

Den forsvundne Holger har altså ved flere lejligheder medvirket i det populære TV 2-program, blandt andet i forbindelse med familiefester og ferierejser. Senest var tirsdag aften, hvor både Holger og hans forældre medvirkede.

Holger forsvandt fra en adresse i Aarhus 26. oktober, og efterforskning har vist, at den unge fyr har opholdt sig i København i perioden 27. til 30. oktober, hvor han blandt andet er blevet set ved Hillerødgade på Nørrebro, omkring Ungdomshuset på Dortheavej i det københavnske nordvestkvarter. Desuden er han også blevet set på Christiania.

https://imgix.seoghoer.dk/aargang_0.jpg
 (Foto: Kaspar Wenstrup)

Tina og Mogens Elhauge og sønnen Christian har kendt den forsvundne Holger, siden han var helt lille. Foto: Kaspar Wenstrup

Men siden 30. oktober har der ikke været spor af den unge fyr fra Aarhus. Det har tidligere været fremme, at forsvundne Holger har ytret ønske om at tage til Sverige, men han har ikke pas med sig. Han har fortalt bekendte, at han havde planer om at bruge en robåd til at krydse Øresund.

Holger beskrives som 178 centimeter høj, almindelig til muskuløs af bygning. Han er sidst set iført lyse fløjlsbukser og en lysebrun skotskternet skjorte.

Hvis du har henvendelser i sagen, kan du kontakte politiet på 114.

Du kan se billeder af Christian fra "Årgang 0" i galleriet herunder:

Christian fra 'Årgang 0'

Sponsoreret indhold