TV2 afslører: Snart er det slut med "Årgang 0"

Stephanie Van Der Watt, Christian Elhauge og Rachel Ellebye er klar til at dele deres liv på TV igen.

Stephanie Van Der Watt, Christian Elhauge og Rachel Ellebye er klar til at dele deres liv på TV igen.

(Foto: Camilla Hey/TV 2)

To sæsoner mere af "Årgang 0" er alt, hvad vi får. 

Så er Christian, Rachel og Stephanie nemlig fyldt 18 år, og så er det forbi med den populære dokumentarserie. I hvert fald i den form, som vi kender den.

Det skriver TV2. Det er seriens tilrettelægger Anne Hjort, der i et interview fortæller, at det populære TV-program kommer til at slutte.

- Det eneste, jeg kan sige med sikkerhed, er, at "Årgang 0"-serien, som vi kender den, kommer til at slutte, når de unge er fyldt 18 år, lyder det fra Anne Hjort til TV2.

TV2 skriver samtidig, at hvis der skal laves yderligere programmer med familierne fra "Årgang 0", så kræver det, at der bliver lavet nye aftaler med dem.

En ting er dog sikkert. Når sæson 19 af "Årgang 0" har været sendt, så kan seerne glæde sig over, at der kommer fire ekstraprogrammer. 

Her vil hvert program fokuseres på én af de medvirkende. Stephanie, Christian, Rachel og også Emma, der forlod programmet for et par år siden, får altså deres helt egen episode.

Derfor bliver "Årgang 0" ikke genudsendt

I interviewet med TV2 fortæller Anne Hjort også, hvorfor "Årgang 0" aldrig bliver vist på andre tidspunkter end i januar. 

- Den største udfordring for de medvirkende er den store eksponering, de udsættes for, mens de er tv-aktuelle i januar måned. Både når det gælder det høje seertal på op imod en million seere og den øvrige medieomtale derudover, fortæller "Årgang 0"-instruktøren. Derfor har det været kotume for TV2, at de ikke genudsender programmet på andre tidspunkter af året. 

"Årgang 0" består i den kommende sæson af Rachel Ellebye, Stephanie van der Watt og Christian Ellehauge. Frem til 2016 var Emma Josefsens også en del af castet, men hun valgte, at hun ikke længere havde lyst til at være med i programmet. 

Frem til 2007 var også pigen Mathilde Beuschau en del af programmet.

Du kan se billeder af "Årgang 0"-børnene i galleriet herunder

Årgang 0 børnene gennem årene

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close