Nyheder29. juni 2017

”Årgang 0”-mor tjener millioner på sin webshop

”Årgang 0”-Christians mor, Tina Elhauge, åbnede i 2009 sin egen webshop, så hun kunne arbejde hjemmefra og dermed få mere tid med børnene. I dag er forretningen dog vokset gevaldigt og tæller 10 medarbejdere og et klækkeligt millionoverskud
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/tina_elhauge_dm.jpg
 Foto: Dan Mariegaard

Hun havde nok at se til med tre drenge, en mand, en hund og et hus i Højbjerg.

Men ”Årgang 0”-Christians mor, Tina Elhauge, havde alligevel brug for flere udfordringer, og derfor startede hun i 2009 sin egen webshop, likelondon.com.

Målet var at drive den lille virksomhed fra hjemmet i Højbjerg, så hun oveni fik mere tid med familien.

Nu kan den lille virksomhed snart fejre otte års fødselsdag, og der er i allerhøjeste grad sket noget siden. I dag er virksomheden nemlig ikke så lille mere. Den er flyttet ud af villaen i Højbjerg, tæller 10 kvinder – og tjener et klækkeligt overskud.

Det fortæller Tina Elhauge til Realityportalen.dk.

I 2015 havde firmaet et overskud på lige omkring én million kroner. Året efter var det beløb vokset til over tre millioner kroner.

- Jeg tror også, det handler om, at vi har rigtig god kontakt til kunderne. Den form for kontakt vi har, plejer man at gå i fysiske butikker for at få. Mange af vores kunder bliver faktisk overraskede over, hvor meget kontakt der er, fortæller Tina Elhauge til Realityportalen.dk.

Du kan besøge ”Årgang 0”-moderens webshop lige her.

Og herunder kan du se billeder fra Christian og hans familie:

Christian fra 'Årgang 0'

Sponsoreret indhold