Nyheder11. oktober 2016

Ruud afslører: - Jeg var tæt på at sende Emma hjem

I aftenens afsnit af ”Landmand søger kærlighed” var det en forelsket Ruud, der spurgte Emma, om hun ville på romantisk tur med ham – men faktisk var Ruud meget tæt på at sende Emma hjem før
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/167213.jpg
 Foto: TV 2

- Emma, hun kysser bare pisse godt. Jeg har lyst til mange mange mange flere.

- Jeg kan ikke stå for hendes smil.

- Tusind tusind tak. Du har virkelig sparket mine ben væk.

Ja, der blev ikke sparet på de forelskede ord i aftenens afsnit af ”Landmand søger kærlighed”.

Landmanden Ruud var nemlig blevet forelsket i Emma, og den unge landmand kunne derfor ikke vente med at invitere hende på en romantisk weekend.

Men faktisk var det tæt på, at Ruud havde sendt den lyshårede pige hjem som en af de første – hun var nemlig så stille.

Det fortæller Ruud til SE og HØR:

- I begyndelsen var hun faktisk én af dem, jeg ville sende hjem først. Men så tænkte jeg, at det måske ville være en god idé at give hende en chance, for hun virkede så stille.

- Og det hjalp jo også, hun åbnede mere og mere op. Med tiden fik vi jo snakket sammen, også på tomandshånd, siger Ruud og hentyder blandt andet til episoden, hvor Emma under fire øjne fortalte Ruud, at hun mistede begge sine forældre som ung og derfor har en plejefamilie. En samtale, der gjorde stort indtryk på Ruud.

Emmas ærlighed og åbenhed var én af grundene til, at Ruud valgte hende.

- Og så var hun afslappet og lidt sjov. Det var hende, jeg blev vild med, siger Ruud og tilføjer, at han også syntes om hendes udseende.

- Det gik jeg jo nok også lidt efter, og så var hun heller ikke så påtrængende. Hun var en mere stille og afslappet type, og det kunne jeg godt lide, siger Ruud, der ikke var i tvivl, da valget stod mellem Emma og Carina. Alligevel var det svært – for han var på samme tid ked af at skulle gøre Carina ked af det.

- Jeg vidste godt, at hun havde noget mere for mig, så det var svært, siger Ruud, der i næste uge altså tager på romantisk tur med Emma.

Du kan se et galleri med billeder af Ruud herunder:

Ruud - Landmand søger kærlighed 2016

Sponsoreret indhold