Nyheder11. oktober 2016

Ruud er blevet forelsket: - Jeg kan ikke stå for hendes smil

I aftenens afsnit af “Landmand søger kærlighed” er det en både forelsket og nervøs Ruud, vi møder. Den unge landmand er nemlig blevet forelsket i en af pigerne, og i aften skal han så spørge hende, om hun gerne vil med på en romantisk weekend. Se et klip fra aftenens program her
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/ruud_0.jpg
 Foto: TV 2/Facebook

Kærligheden og de varme følelser har i den grad fundet vej til Nørager, hvor landmanden Ruud bor.

De sidste par dage har den 22-årige landmand haft to kvinder boende – og nu kommer der sommerfugle i maven og smil på læben, når han tænker på én af dem.

Ruud fra ”Landmand søger kærlighed” er med andre ord blevet forelsket i én af sine piger.

- Jeg kan bare ikke stå for hendes smil. Jeg bliver helt vildt glad og vil bare gerne have det fortalt, fortæller Ruud i et klip fra aftenens program, som du kan se herunder.

Ruud har de seneste par dage haft både Emma og Carina boende, og i aftenens afsnit skal Ruud spørge pigen, han er forelsket i, om hun kunne tænke sig at tage med ham på romantisk weekend. Men inden da sørger han for at forkæle begge sine piger. Han har nemlig inviteret både Carina og Emma til poolparty i hans hjemmebyggede swimmingpool i haven.

I aftenens afsnit møder vi også landmanden Jens, som – ligesom Ruud – har to piger tilbage på gården, Bente og Dorte. I aftenens afsnit får vi også at se, om Jens får inviteret en af sine kvinder med på romantisk weekend.

Du kan se et klip fra aftenens program herunder – hele afsnittet sendes klokken 20 på TV 2.

Se et stort galleri med landmanden Ruud herunder:

Ruud - Landmand søger kærlighed 2016

Sponsoreret indhold