Nyheder28. august 2015

Rørt Casper Christensen hædret med ærespris

Komikeren Casper Christensen blev hædret med æresprisen ved Zulu Comedy Galla.
https://imgix.seoghoer.dk/media/69e03a9747764ca5b45c393539d609c2.jpg
 Foto: Claus Poulsen

Casper Christensen har været i comedybranchen i mange år, og de fleste danskere kender komikeren, der blandt andet står bag de populære tv-serier "Klovn" og "Langt fra Las Vegas".

Torsdag aften blev han æret for sine mange år i branchen, da han fik overrakt æresprisen ved Zulu Comedy Galla.

Det var en rørt Casper Christensen, der gik på scenen for at modtage den store hæder.

- Jeg er meget rørt. Det er jo klart. Det er branchens folk, der har valgt at jeg skule modtage den her pris. Jeg er rigtigt stolt. Jeg er overrasket og helt rundt på gulvet. Det betyder meget for mig, siger han, da Ritzau Fokus møder ham efter showet.

Den 47-årige komiker har haft gang i mange projekter - alt lige fra tv-shows, til tv-serier og film. Han er dog ikke i tvivl om, hvilket projekt han er mest stolt af.

- Jeg er meget stolt af "Klovn". Det er måske det bedste, vi har lavet. Og så har det fået lov til at rejse til udlandet og vokse sig større. Selvom man lever i et lille bitte land, så kan man også få folk til at grine rundt om i verden. Det er jeg ret stolt af, siger han.

Prisen blev overrakt af hans makker igennem de sidste 17 år, Frank Hvam, der også er en del af "Klovn". Casper Christensen forklarer, at han bestemt ikke er kommet sovende til sin store succes.

- Det er jo mange års hårdt arbejde, der har ført til den her pris. Den første succes kom måske lidt let, men den langvarige succes skulle jeg kæmpe hårdt for.

Den prestigefyldte pris blev senest uddelt i 2010, hvor Ulf Pilgaard kunne kalde sig vinder.

Casper Christensen er lige nu aktuel med den nye "Klovn"-film "Klovn Forever", som får premiere i de danske biografer den 24. september.

Zulu Comedy Galla blev afholdt torsdag den 27. august i Operaen i København, og nysgerrige seere kan se showet søndag den 30. august på TV 2 Zulu.

/ritzau/FOKUS

Sponsoreret indhold