Nyheder30. juli 2015

Nyt fra Frank og Casper: Forgyldte og nøgne

På de nye filmplakater ser man endnu mere af de populære herrer
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/2003723_frank_karakterposter_poster_klovnforeverteaserpostersfrank_dan_print.jpg
 Nordisk Film

Op til premieren på den nye film ”Klovn Forever” gør makkerparret Casper Christensen og Frank Hvam en stor indsats for at tiltrække opmærksomhed – og det skal helst være på en så upassende måde som muligt.

I sidste måned offentliggjorde de en reklameplakat for filmen, hvor man kunne ane deres bare nosser i en øm 69’er. Den seneste nye plakat er om muligt endnu mere afslørende.

Her optræder de begge som nøgne, forgyldte statuer. Mens Caspers ædlere dele kun er sparsomt skjult af et svær, sidder Frank Hvam ned med siden til, så hans krop automatisk skjuler de nedre regioner. Dog er der udkig til ”snablen”, som kigger frem under låret.

[node:aller-related-content]

De udstillende plakater lover godt for dem, der er fan af Klovn-teamets tidligere udgivelser. Både plakaterne og den allerede offentliggjorte trailer tyder nemlig på, at den nye film bliver endnu mere tåkrummende pinlig og politisk ukorrekt end tidligere set fra Frank og Casper. Og det er selvom man skulle tro, at det er svært at overgå sig selv, når man allerede har begået så mange pinligheder for åbent kamera.

Den anden Klovn-film ”Klovn Forever” i rækken får premiere den 24. september 2015.

https://imgix.seoghoer.dk/2003723_casper_karakterposter_web_poster_casperkarakterplakat_dan_screen_2.jpg
 Nordisk Film

Foto: Nordisk Film

https://imgix.seoghoer.dk/2003723_frank_karakterposter_poster_klovnforeverteaserpostersfrank_dan_print_2.jpg
 Nordisk Film

Foto: Nordisk Film

Se også den offentliggjorte trailer fra filmen her:

Sponsoreret indhold