Casper og Frank: Dét var det MEST pinlige ved "Klovn"

Frank Hvam og Casper Christensen er hurtige på aftrækkeren til at udvælge det mest pinlige at lave til \

Frank Hvam og Casper Christensen er hurtige på aftrækkeren til at udvælge det mest pinlige at lave til "Klovn". (Foto: AOP)

Foto: All Over Press

TV2.dk har fans haft mulighed for at stille spørgsmål til de to skabere og hovedstjerne til hele ”Klovn”-universet i anledning af, at der snart er en ny "Klovn"-film på vej.

Et af spørgsmålene lød, hvad der var mest pinligt at filme i ”Klovn Forever” – og svaret faldt prompte fra Casper og Frank!

- Det må være scenen, hvor Frank kravler ned i et badekar til en kun ti år gammel pige, siger Frank Hvam med Casper Christensen ved sin side, der supplerer:

- Det var virkelig grænseoverskridende for os at skrive, få castet og filmet. Det var også svært at få filmet, så det ikke gik hen og blev pinligt for pigen, og det blev forstået rigtigt, uddyber Casper.

Hvis du ikke kan huske lige den scene, kan du passende hive din ”Klovn”-dvd-samling frem og sætte afsnit otte fra sæson seks på, der hedder ”Et knus for et krus”. Heri findes den famøse scene.

Frank Hvam understreger dog, at han senere har mødt pigen, der i dag er omkring de 16-17 år, og at hun skulle virke ’harmonisk og lykkelig’, som han siger, trods den mærkelige scene.

Casper skyder dog senere ind og siger, at han i den nyeste film, ”Klovn Forever”, er med i en scene, som har været den mest grænseoverskridende for ham at lave i hele sin karriere.

Men det må du tage ind i biografen og se, som han drillende siger.

”Klovn Forever” kommer i biograferne den 17. september, og du kan se traileren her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close