Casper Christensen: Stem på min bar

Casper ku\' godt tænke sig at score den eftetragtede I Byen-pris.

Casper ku' godt tænke sig at score den eftetragtede I Byen-pris.

Foto: Thomas LaursenSæt kryds ved B - B for Bremen. Sådan lyder budskabet fra Klovnen Casper Christensen, der jubler over, at Bremen Teater - som han er medejer af - måske løber med den eftetragtede titel som "Årets Bar".

Hvert år kårer Politikens fredags-tillæg I Byen de hippeste steder, og i år er netop Bremen på stemmesedlen, som alle kan sætte kryds ved, hvis blot de klikker her.

Casper Christensen: Åbner restaurant

"Bremen er ikke bare en bar, men et oplevelsesmekka, der lægger lokale til både koncerter, modeugefester, natklubber og filmvisninger. Og vi kunne blive ved. Hvor skulle alle de arrangementer være, hvis det ikke var for Bremen?" lyder begrundelsen for nomineringen fra Politiken.

Og Casper Christensen gør sit til, at sejren skal gå til Bremen, som hele Danmark kender fra TV2's fredagsshow "Live fra Bremen". Han har smidt en omtale af afstemningen på sin Facebook-side og skriver samtidig:

"Sammen med blandt andet Simon Kvamm og Frank Hvam har jeg andel i Bremen Teater - som nu måske er i besidelse af årets bar! God weekend!".

Casper Christensen: Fræk fødselsdag
Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close