Casper Christensen revser reality-stjerner

Casper Christensen besvarer spørgsmål om en fisseregel, han selv har været med til at introducere. (Foto: Niels S. Andersen)

Casper Christensen besvarer spørgsmål om en fisseregel, han selv har været med til at introducere. (Foto: Niels S. Andersen)

Foto: Niels S. Andersen

Der er vist ingen tvivl om, at Casper Christensen har sine meninger – og han fortæller gerne, hvad han mener om andre folk.


Det gør han denne gang i et stort intervier med Apropos Magazine, og han er absolut ikke vild med reaitygenren og dens stjerner.  Han synes ikke rigtig, at det er fedt at være kendt længere, efter reality er kommet til.

- I gamle dage var det sådan ‘uha, han er kendt’, men med realitybølgen er der gået sindssyg inflation i det. Det kan godt være fedt nogen gange, men det er ikke smart længere. Det er godt og grundigt smadret af de der realitystjerner, fordi de ikke kan noget som helst. Undskyld, jeg siger det. De har ikke noget på hjerte, og de vil ikke noget andet end at være kendte, siger han til Apropos Magazine.

Komikeren ved også godt, at han ikke selv er alles kop te, men han står ved, hvem han er:

- Men jeg har altid været fuldstændig ligeglad med at sige højt, at jeg har penge og bor fedt. Til gengæld betaler jeg min skat. Snyder ingen steder. Og jeg har arbejdet hårdt hele mit liv. Også hårdere end de fleste andre i den her branche. På den måde er det meget fair.

- Men jeg kan også godt mærke, at den arrogance, som vi spiller på med Casper i Klovn, er blevet taget ind som en del af mig. Og der må jeg sige, at det at have en natklub og en yngre kone og pool, ikk’, det hjælper ikke ligefrem. Det fodrer ligesom sig selv.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close