Nyheder 12. august 2018

Rapperen Lucy Love skal være med i ”Vild med dans”

Rapperen Lucy Love kan godt begynde at træne i de højhælede, for til efteråret indtager hun dansegulvet i ”Vild med dans”
(Foto: All Over)

Sangerinden og rapperen Lucy Love, 33, kan godt begynde at kridte de højhælede dansesko, for til efteråret indtager hun dansegulvet i ”Vild med dans”.

Lucy Love, der bærer det borgerlige navn Lucy Siame, er nemlig den 11. nydanser, der skal forsøge at imponere dommerne og danskerne i det populære underholdningsprogram.

Det skriver TV 2.

Rapperen og sangerinden får blandt andet kamp til stregen af Rolf Sørensen, Adam Duvå Hal, Signe Lindkvist og Rosa fra ”Den store bagedyst”.

Til TV 2 fortæller Lucy Love, at hun mest frygter de store prinsessekjoler:

- Jeg synes, at sådan noget som tango er sejt. Der er der noget power og skarphed. Vals er nok det, jeg har mindst lyst til. Jeg kan ikke forholde mig til den slags musik, og jeg kan ikke se mig selv i sådan en Disney-prinsessekjole, siger hun til TV 2.

(Foto: All Over)

Lucy Love deltager i dette års udgave af "Vild med dans". Foto: All Over

- Jeg føler lidt, at det er en rolle, jeg skal påtage mig, og det bliver den største udfordring. Men idéen med det her show er jo, at man skal tage nogle personer fra én verden og putte dem ind i en helt anden, så det er jeg også med på, tilføjer den 33-årige sangerinde.

Foruden Lucy Love er det også blevet afsløret, at Adam Duvå Hall, Molly Egelind, Signe Lindkvist, Bagedyst-Rosa, Emil Thorup og Emmelie de Forest medvirker i 15. sæson af ”Vild med dans”.

Christiane Schaumburg-Müller har afløst Claus Elming som vært og sammen med Sarah Grünewald står hun i spidsen for "Vild med dans", som får premiere til efteråret.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Sponsoreret indhold