Nyheder29. juli 2018

Afsløret på LIVE TV: Rolf Sørensen med i "Vild med dans"

Under liveudsendelsen af sidste etape i dette års Tour de France afslørede Rolf Sørensens kollega, at han skal være med i "Vild med dans" til efteråret.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20170629_dm_tour_de_france_066.jpg
 Foto: Dan Mariegaard

Der var både spænding for cykel- og dansefans, da sidste liveudsendelse af Tour de France rullede over skærmen her til eftermiddag.

Her blev det nemlig afsløret, at cykelveteranen Rolf Sørensen skal være med i efterårets udgave af ”Vild med dans”.

Det var hans kommentatorkollega Dennis Ritter, der annoncerede det nyeste skud på dansestammen, og Rolf selv understregede, at han har valhgt at stille op for udfordringens skyld.

- Jeg skal lige sunde mig over beslutningen, for det er kommet i stand her under Tour de France. Jeg kommer nok til at træne rigtig meget, for jeg kan ikke danse – så jeg håber så sandelig stadig de fire dommere er blide, fortalte Rolf Sørensen på TV.

Hans anden TV2-kollega Jørgen Leth var ikke længe om at udtrykke sin begejstring for cykellegendens deltagelse i ”Vild med dans”.

- Jeg glæder mig til at se det. Jeg tror netop, at det er udfordringen, der tænder Rolf, lød det fra Leth, der samtidig ønskede Rolf held og lykke.

Men selvom Rolf allerede kan regne med Jørgen Leths SMS-stemme til efteråret, så bliver det anderledes vanskeligt at overbevise Dennis Ritter.

- Jeg kommer ikke til at stemme på dig, Rolf. For jeg har tabt mit hjerte til Rosa fra ”Den store bagedyst”, og hun bliver en af dine konkurrenter. Så du må kæmpe dig til det, Rolf, lød det drillende.

Rolf Sørensen lægger ikke skjul på, at det er det mest grænseoverskridende, han nogensinde har begivet sig ud i. Men han er ikke den første cykelrytter, der har taget udfordringen op.

I sæson 7 af ”Vild med dans” i 2010 var Michael Radsmussen med i det populære danseprogram.

Han dansede dengang sammen med Mie Moltke og fik fingrene i en flot 5. plads.

Med afsløringen i dag er den 53-årige cykelekspert dermed den ottende nydanser, der har meldt sig klar til efterårets danseprogram.

Ud over Rolf skal Rosa fra ”Den store bagedyst”, Emil Thorup, Molly Egelind, Simon Stenspil, Lars Christiansen, Laila Friis-Salling og Emmelie de Forest også deltage i dette års "Vild med dans".

Sponsoreret indhold