Se billederne: Nu vender ’Årgang 0’ tilbage

’Årgang 0’-Emmas familie: Derfor stopper vi

Er du én af dem, der flittigt har fulgt de fire familier fra ’Årgang 0’ og glæder dig til at gense familierne? Ja, så er der godt nyt.

For det populære TV 2-program vender tilbage i aften kl. 20.00, når kanalen blænder op for fire nye afsnit med Rachel, Emma, Stephanie og Christian.

Du kan se billeder af de fire ’Årgang 0’-medvirkende i det store galleri øverst i artiklen.

I denne sæson nærmer den 15 års fødselsdag sig, og det er tydeligt at mærke, at de unge mennesker er blevet mere interesseret i deres udseende.

Stephanie har blandt andet fået et stort ønske opfyldt: Hun har fået en tungepiercing af sin far.

- Jeg har fået en tungepiercing. Jeg har altid gerne villet have en tungepiercing. Egentlig var det meningen, at jeg ville vente, til jeg var 16. Men jeg tænkte, at når andre folk bliver piercet, vil jeg også gerne, fortæller Stephanie i sæsonpremieren på 'Årgang 0', hvor hun også fejrer sin 15 års fødselsdag med veninderne, mens resten af familien er sendt i ’eksil’.

Rachel har haft sit første halve år på efterskolen i Askov, og hun har nydt hvert et sekund. Hun har fået en masse nye veninder og oplevelser. Hendes bror David er i Brasilien, og derhjemme i Aabenraa har familien fået en ny beboer: De har nemlig fået en brasiliansk udvekslingsstuderende som erstatning.

Emma og hendes familie fra Tarm har dog valgt ikke at være med i denne sæson. Det skyldes blandt andet, at Emma har haft et svært år med en alvorlig knæskade, der betød, at den fodboldglade pige måtte droppe både fodbold og efterskole. Derfor har familien valgt at holde pause fra TV-skærmen for at få noget ro.

Du kan se billeder af de fire ’Årgang 0’-medvirkende i det store galleri øverst i artiklen. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close