Nyheder29. april 2017

Koma og brud: Nu fortæller Dot Wessman om sit livs krise

Bakkesangerinden Dot Wessman stod for to år siden midt i sit livs værste mareridt: Først endte datteren Johanne i koma efter en alvorlig ulykke, og så blev Dot forladt af sin kæreste, Morten Messerschmidt. Nu fortæller hun om mareridtet, og hvordan hun kæmpede sig igennem sit livs krise
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/dot_front.jpg
 (Foto: All Over)

For to år siden fik bakkesangerinden Dot Wessman et opkald, der for altid ville ændre hende og familiens liv: Hendes datter havde været involveret i en alvorlig trafikulykke og kæmpede for sit liv på hospitalet.

Ulykken var så alvorlig, at datteren Johanne endte i koma med en alvorlig hjerneskade. Og midt i datterens sygdomsforløb blev Dot Wessman ramt af en anden krise: Hun blev forladt af sin kæreste, Morten Messerschmidt.

Nu fortæller bakkesangerinden om den svære tid. Det sker i et stort interview med BT.

Her fortæller Dot Wessman blandt andet, at bruddet med Morten Messerschmidt ikke tog hårdt på hende – for som hun siger:

- Det værste, der kunne ske, var jo allerede sket. Alt andet virkede pludselig ligegyldigt. Det virkede ligegyldigt, at to mennesker går fra hinanden i forhold til, at der ligger en 22-årig på intensiv, som aldrig får sit liv tilbage. I den situation sidder man ikke og tuder over en mand, der går, fortæller Dot Wessman i det store interview med BT.

Da parret brød med hinanden i begyndelsen af juni 2015, blev der skrevet og gættet meget. I dag ønsker Dot Wessman ikke at uddybe eller forklare, hvad der fik Morten Messerschmidt til at gå.

- Du får mig ikke til at sige, at jeg forstår, hvorfor han gik, men du får mig heller ikke til at sige det modsatte. Det, jeg kan sige, er, at vi gik fra, at alt var vidunderligt, til det næste sekund, hvor intet var det samme mere, siger Dot Wessman i interviewet med BT.

Datterens ulykke den 1. februar 2015 var så alvorlig, at Johanne i dag er parmament skadet.

Før ulykken læste hun på Copenhagen Business School, og hun var udset til at overtage Bakkens Hvile. I dag sidder hun i kørestol, hun er hjerneskadet, og hun bor og genoptræner i Vejle på et af landets bedste centre for unge mennesker med hjerneskader.

Omkring et år efter bruddet fandt Morten Messerschmidt og Dot Wessman så sammen igen. Dot Wessman fortæller i interviewet, at hun ikke helt husker, hvordan parret fandt hinanden igen.

- Det var vist bare sådan: ’Vil du eller vil du ikke? Godt, det vil jeg gerne. Så gør vi det’. Mine følelser for Morten var jo de samme, som de altid havde været. Det føltes, som det skulle. Der er mange nuancer af de følelser, men det føltes hvert fald rigtigt. Vi kan også godt sige, at det er for evigt. Jeg går hvert fald ingen steder, siger Dot Wessman i interviewet med BT.

Du kan se billeder af Dot Wessman i galleriet herunder:

Dot Wessman (billeder af hende og datteren og Morten Messerschmidt)

null

Sponsoreret indhold