Dot kørte Messerschmidt på hospitalet efter ildebefindende

Dot Wessmann og Morten Messerschmidt.

Dot Wessmann og Morten Messerschmidt.

(Foto: Dan Mariegaard)

Morten Messerschmidt har været meget i vælten de seneste dage, hvor en sag om brug af EU-støttekroner har rullet, og hvor Dansk Folkeparti har besluttet at betale en masser penge tilbage - 955.000 kroner ryger retur til EU i morgen, ifølge Ekstra Bladet.

Det er også avisen, som kan afsløre, at Morten Messerschmidt var sammen med sin kæreste, sangerinden Dot Wessman, og på vej i sommerhus, da han fik det dårligt.

- Morten har fået et ildebefindende tidligere i dag, da han var på til sit sommerhus med Dot, siger Messerschmidts presserådgiver Kristian Wederkinck til Ekstra Bladet.

- Han klager over følelsesforstyrrelser i arme og ben, inden det går galt. Dot bliver nervøs og ringer til 1813, som beder hende om at drøne til Hillerød Hospital, fortæller Kristian Wederkinck.

Og Dot kørte med det samme sin kæreste til akutmodtagelsen på Hillerød Hospital. Her er han stadig til observation, og Dot var hos ham på hospitalet Han er dog blevet udskrevet igen - det oplyser DF's presseafdeling til TV2.

Morten Messerschmidt er sygemeldt på ubestemt tid. 

Se flere billeder af Morten og Dot her: 

Morten Messerschmidt og Dot Wessman

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close