Nyheder9. juli 2016

Dot har tilgivet Morten: Sammen igen

Wessman og Messerschmidt er et par igen - læs deres historie her!
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/roskilde_festival_3_dm-0076-2016.jpg
 Foto: Dan Mariegaard

Bakkesangerinden Dot Wessman og DF'er Morten Messerschmidt mødte hinanden for første gang i 2007 en våd aften i Grøften. Selvom der var stor aldersforskel på de to danske ikoner, så var fascinationen stadig tydelig. Men aftenen skulle vise sig at få konsekvenser for Messerschmidt.

De følgende dage blev DF'eren beskyldt for at have heilet og sunget nazisange den selv samme aften i Grøften til stor national forargelse.

Men beskyldningerne kunne Dot ikke nikke genkendende ting. Bakkesangerinden havde den gældende aften ikke drukket alkohol, og hun huskede ikke, at Morten skulle have opført sig stødende. Så Dot gik i pressen og forsvarede den unge Morten. Det gik ikke uset hen, og Morten ringede til Dot for at sige tak og for at invitere hende på middag.

Det blev starten på kærlighed for Wessman og Messerschmidt. Men kærligheden skulle ikke vare ved. Efter otte års forhold gik parret fra hinanden, da Dot måtte flytte fra lejligheden i Bruxelles for at være hos sin datter. Hendes 22-årige datter Johanne Wessman var kommet meget slemt til skade i et solouheld.

Et forløb, der fyldte så meget, at forholdet til Morten Messerschmidt ikke holdt. Han valgte at gå.

Men på Roskilde Festival i år kunne Dot og Morten så afsløre, at kærligheden overvinder alt, og de to kærlighedsduer er atter sammen.

– Jeg bor halvt i Bruxelles, men vi er så meget sammen, som vi overhovedet kan være, fortalte DF’s Europaparlamentsmedlem Morten Messerschmidt, 35, om sin nye gamle kærlighed Dot Wessman, 58.

Sponsoreret indhold