Nyheder 1. juli 2016

Dot og Messerschmidt er kærester igen

De gik fra hinanden sidste år, men nu er bakkesangerinden og politikeren sammen igen
(Foto: Dan Mariegaard)

Det var i juni sidste år, at Dot Wessman og Morten Messerschmidt gik fra hinanden ved et meget omtalt brud. 

Men nu bekræfter parret, at de er sammen igen.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Det ville være så svært at komme her uden at være et par igen, for det er vi, og det er det, der føles rigtigt. Vi er ikke lykkelige uden hinanden, siger Morten Messerschmidt til SE og HØR i dag, da de sammen dukkede op på Roskilde Festival, hvor de glædede sig til at høre Neil Young og Scarlet Pleasure sammen. 

- Vi har været her flere gange før og set store kunstnere som Stevie Wonder og andre skønen folk, så det er noget, vi godt kan lide at gøre sammen, lyder det fra politikeren, der så lykkelig ud i selskab med sin nye gamle kærlighed.

Parrets brud blev sidste år udbasuneret i medierne, da det kom frem, at de var gået fra hinanden.

På det tidspunkt kæmpede Dot med datteren Johanne, der havde været involveret i en alvorlig bilulykke.

I den forbindelse kom Dot med en meget skarp udmelding.

- Jeg forstår ikke en mand, der går mere op i fransk vin end at være et mandfolk, når livets værste krise melder sig. Det handler ikke om forelskelse og kærlighed. Det handler om at være en hædersmand. Det var han ikke. Men når det virkelig gælder, er man alene. Jeg ville ønske, det ikke var sådan, og jeg vil ikke have, det skal være sådan. Men inderst inde ved jeg godt, at sådan er det, sagde Dot på det tidspunkt til SE og HØR.

Dot Wessman og Morten Messerschmidt mødte hinanden for første gang 20. april 2007 i Grøften i Tivoli, og trods aldersforskellen på 22 år begyndte de at date et par måneder senere.

Den 34-årige jurauddannede politiker fra Dansk Folkeparti og den 57-årige farverige sangerinde har gennem forholdet fordelt tiden mellem Danmark og Belgiens hovedstad, Bruxelles, hvor Messerschmidt til dagligt arbejder.

Sidste år fortalte en ærlig Dot Wessman i et interview med ALT for Damerne, at hun stadig var forelsket i Morten Messerschmidt, men at hun erkendte, at kærligheden mellem dem kunne smuldre, hvis politikeren ønskede at få børn – noget hun på grund af sin alder ikke var i stand til at give ham.

Om det er årsagen til parrets brud, har parret dog ikke ønsket at kommentere på.

I 2008 udgav parret en cd med julesange, hvor de blandt andet sag klassikeren "Skal vi klippe vore julehjerter sammen".

 

 

Sponsoreret indhold