Nyheder26. marts 2015

Dot Wessmans datter hårdt kvæstet

Bakkesangerindens yngste datter, Johanne, var involveret i en alvorlig trafikulykke i sidste måned. Ingen ved med sikkerhed, om datteren vil komme sig fuldstændig
Af af
Dot Wessman gennemlever for tiden noget af sværeste, der kan overgå en mor
Dot Wessman gennemlever for tiden noget af sværeste, der kan overgå en mor
 Foto: Marianne Leth
En af de værste tragedier, der kan overgå en mor, har ramt Dot Wessman, ejeren af Bakkens Hvile. Hendes 21-årige datter blev hårdt kvæstet i et bilulykke, der fandt sted 1. februar. Ingen ved endnu, datteren Johanne vil slippe uden mén.

Det fortæller en stærkt chokeret Dot Wessman til Billed Bladet.

Læs også: Dot Wessman: Led af mystisk sygdom

- Johanne var så uheldig at ramme nogle træer. Selv om det ikke skete i høj fart, blev bilen stærkt havareret, og Johannes hoved fik et meget hårdt slag. Heldigvis blev ingen andre dele af kroppen beskadiget, men hendes hoved har måske lidt alvorlig skade. Ingen ved det endnu.

Ulykken skulle være sket i Nordsjælland under glat føre, som kan have været medvirkende til, at datteren kørte galt.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/198aae47ac32420eabacbd3b2d76b3bb.jpgDot Wessmans datter, Johanne (tv), var tilbage i februar måned involveret i en alvorlig bilulykke (Foto: Mikael Rieck)


Efter ulykken blev den bevidstløse Johanne kørt til Rigshospitalet i København, hvor hun gennem flere uger har kæmpet for sit liv, og i dag kan hun med meget besvær kommunikere en smule med folk omkring sig.

Fyldt med sorg
Hele familien er knuste over den svære periode. Specielt Johannes storesøster, den 24-årige Josephine, er helt utrøstelig. Dot Wessmans eksmand, Tommy, der er far til Johanne, har også svært ved at forlige sig med de barske omstændigheder.

Wessmann, der har været gift i otte år med politikeren Morten Messerschmidt, ved ikke, hvordan det kommer til at gå med Johanne i den kommende tid.

Læs også: Dot Wessman: Smerter efter fødsel

- Endnu er det alt for tidligt at spå om, hvordan ulykken vil sætte sine spor, endsige hvordan fremtiden bliver for Johanne, siger Dot Wessmann til Billed Bladet.

Johanne har gennem en årrække hjulpet sin mor med arbejdet på Bakkens Hvile, hvilket vil gøre åbningen af stedet den 13. maj. ekstra svær.

Men Dot Wessman understreger, at hun langt fra har opgivet håbet om at få sin livsglade datter tilbage i fuldt vigør

Familien ønsker ro og fred til at takle den svære tid, som de står midt i.

Sponsoreret indhold