Nyheder1. november 2017

Har solgt 23.000 billetter på fire dage: Nu forlænges Anja & Viktor-musical

Danskerne har i den grad savnet Anja & Viktor, for på blot fire dage er der solgt 23.000 billetter til den nye ”Kærlighed ved første hik! – The musical”. Derfor er det blevet besluttet at forlænge musicalen med seks ekstraopførelser i Tivolis Koncertsal
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sofie_lassen-kahlke_og_robert_hansen_nr_2_af_fotograf_miklos_szabo.jpg
 (Foto: Have Kommunikation)

Der er en hel del danskere, der har savnet Anja & Viktor og deres romantiske kærlighedshistorie. I hvert fald er der solgt rekordmange billetter til den nye ”Kærlighed ved første hik! – The musical”, der opføres til næste år.

Helt bestemt er der solgt 23.000 musical-billetter på bare fire dage. Og derfor har man nu valgt at forlænge musicalen med seks ekstraopførelser i Tivolis Koncertsal.

Det skriver Have Kommunikation i en pressemeddelelse.

Flere af musicalopførelserne næste år er allerede udsolgt, og det er derfor blevet besluttet, at der afholdes seks ekstraopførelser fra 10. til 14. oktober. Billetsalget til de ekstra forestillinger er netop gået i gang.

- Vi er enormt glade over den fantastiske modtagelse som danskerne har givet offentliggørelsen og åbningen af billetsalget. Tusindvis af brugere på Facebook har skrevet, at de glæder sig. Og at vi er kommet så fantastisk flot fra start med billetsalget overgår vores fantasi. Vi havde håbet på at sælge 10.000 billetter i løbet af den første måned, så vi kniber os selv i armen over, at vi har nået over det dobbelte på kun fire dage. Den store billetefterspørgsel og interesse for forestillingen motiverer alle på holdet rigtig meget, og vi er allerede begyndt at tælle ned til premieren om knap 11 måneder, siger forestillingens Executive Kreative Producent, Thomas Langkjær, i pressemeddelelsen.

I den længe ventede musical vender Sofie Lassen-Kahlke og Robert Hansen tilbage til deres helt store gennembrudsroller som Anja og Viktor, nu omkring de 40 år, mens det også bliver til et kærkomment gensyn med bl.a. Joachim Knop og Karl Bille.

Rollen som Viktor er en af de første, som Robert Hansen har fået, siden at han 21. august blev ramt af en hjerneblødning, mens han befandt sig hjemme i sin lejlighed på Frederiksberg.

Robert Hansen havde i dagene op til hjerneblødningen haft smerter i sin skulder og troede i første omgang, at der var tale om dét, man kalder ”en frossen skulder”.

Den 21. august fik han det dog så dårligt hjemme, at kæresten valgte at ringe efter en ambulance.

Og på hospitalet kunne lægerne konstatere, at det var en hjerneblødning, der havde ramt den populære ”Anja og Viktor”-skuespiller.

Han blev hastet på Rigshospitalet i ambulance og efterfølgende akut opereret for at fjerne hjerneblødningen og mindske trykket i hjernen.

Hjerneblødningen kommer blot to år efter, at Robert Hansen var overordentlig tæt på at miste livet.

https://imgix.seoghoer.dk/robert-hansen.jpg
 Foto: Facebook

Robert Hansen efter sin hjerteoperation i 2015. Foto: Privat/Instagram

Skuespilleren faldt i april 2015 om under en forestilling i Tivoli, og efterfølgende kunne lægerne konstatere, at han havde en livstruende rift på sin halspulsåre. Robert Hansen gennemgik samme dag en otte timer lang operation i hjertet, hvor han blandt andet fik indsat en ny hjerteklap.

Musicalen med Anja & Viktor får premiere 20. september næste år i Tivolis Koncertsal efterfulgt af en turné rundt i hele landet til Aalborg, Vejle, Esbjerg, Odense for at slutte af i Holstebro.

Du kan læse mere her og købe billetter her.

Robert Hansen (billeder af ham fra interviews og film og rød løber)

Sponsoreret indhold