Nyheder30. august 2017

Fik hjerneblødning: Robert Hansen akut opereret

Samme dag som Robert Hansen blev indlagt med en hjerneblødning, blev han opereret
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/roberth20.jpg
 (Foto: Mikael Rieck)

Mandag den 21. august blev Robert Hansen ramt af en hjerneblødning, da han befandt sig i sin lejlighed sammen med sin nye kæreste. Allerede samme dag røg han på operationsbordet.

- Robert blev opereret mandag den 21. august - altså samme dag som han blev indlagt. Så det var ret akut, fortæller Roberts manager Sten Hassing Møller til Ekstra Bladet.
Robert er stadig indlagt på Rigshospitalet, og det vides endnu ikke, hvornår det kan forventes, at han bliver udskrevet. Men ifølge hans manager, så skulle han være i bedring.

- Han kan bevæge sig, og han kan snakke. Men det er klart, at de (lægerne, red.) er ekstra opmærksomme i denne her situation på grund af det, han har haft med hjertet, siger agenten til BT og hentyder til den hjerteoperation, som Robert Hansen gennemgik i april 2015.

For to år siden faldt Robert Hansen om under en forestilling i Tivoli, og efterfølgende kunne lægerne konstatere, at han havde en livstruende rift på sin halspulsåre. Robert Hansen gennemgik samme dag en otte timer lang operation i hjertet, hvor han blandt andet fik indsat en ny hjerteklap.

- Jeg har aldrig oplevet noget lignende. 8 timers operation i hjertet, og jeg som gik og troede jeg havde halsbetændelse. Hvis ikke jeg var kommet afsted til hospitalet den aften, havde jeg slet ikke været her mere, skrev Robert Hansen efter operationen i 2015 på sin Facebook-profil.

I 2016 kunne man følge Roberts liv, efter han havde været igennem den alvorlige operation. Han fortalte nemlig hudløst ærligt om sin kamp i Kanal 4-programmet "Robert Hansen - Tilbage til livet". - Altså jeg er bange hver dag. Jeg er bange, når jeg synes, at det slår mærkeligt (hans hjerte, red.). Jeg synes, der er mange tanker, der i løbet af en dag kan dukke op, sagde en tydelig påvirket Robert Hansen blandt andet i programmet.

Robert måtte aflyse revyshow

Det nye sygdomsforløb har allerede betydet, at Robert Hansen har aflyst en planlagt forestilling.

21. august valgte skuespilleren at aflyse sin premiere med revyshowet "Pejsen går i luften” – på dét tidspunkt troede Robert Hansen stadig, at smerterne og ubehaget skyldtes ”en frossen skulder”.

- Det har været en super svær beslutning, fordi jeg virkelig havde glædet mig til at komme på Pejsegården, men jeg må sande, at det bliver for hårdt, når jeg går med så mange smerter i min skulder, fortalte Robert Hansen i en pressemeddelelse.

Samme dag viste det sig dog, at det stod langt værre til med Robert Hansen. Her blev han indlagt, hvor lægerne altså konstaterede en hjerneblødning.

Du kan se flere billeder af Robert Hansen i galleriet herunder

Robert Hansen (billeder af ham fra interviews og film og rød løber)

Sponsoreret indhold