Nyheder19. april 2015

Robert Hansen afslører: De tog hjertet ud af min krop

Skuespilleren har gennemgået omfattende operation
Af af
Robert Hansen afslører: Så vild var min hjerteoperation
Robert Hansen afslører: Så vild var min hjerteoperation
 Foto: Mikael Rieck og Robert Hansen/FacebookRobert Hansen kæmpede tirsdag nat mod døden, og han kan takke sine kolleger og ikke mindst nogle dygtige læger på Rigshospitalet for, at han vandt kampen.

Fra sin sygeseng på Rigshospitalet afslørede den 35-årige skuespiller søndag, præcis hvor omfattende en operation han gennemgik tirsdag, efter han blev kørt på hospitalet under opførelsen af ’Dirty Dancing’-musicalen.

Skuespilleren havde pådraget sig en livsfarlig flænge på hovedpulsåren og gennemgik om natten en otte timer lang operation i selve hjertet:

Tak for alle de dejlige beskeder jeg har fået.:) Det betyder virkelig meget❤️ Jeg troede jo bare jeg gik rundt med halsbetændelese men fandt så ud af det var mit hjerte den var helt gal med. Glad for jeg kom afsted på Riget den aften ellers havde jeg slet ikke været her mere og min søn havde ikke haft nogen far.:(( Vil gerne sige tak til alle her på Riget der har været de sejeste ❤️❤️ Tak Til alle på Dirty Dacing og Pernille og Herman og min far og søster..Tak for alt, er stadigvæk lidt ved siden af mig selv efter 8 timers operation hvor jeg har været i kunstig koma hele hjertet har været ude af kroppen og fået nye dele..:)? Håber snart jeg vender tilbage med godt humør... @silasholst @lauradrasbaek @

A photo posted by Robert Hansen (@roberthansen0) on Apr 19, 2015 at 2:23am PDT
LÆS OGSÅ: Robert Hansen: Jeg troede, det var halsbetændelse


- Er stadigvæk lidt ved siden af mig selv efter 8 timers operation hvor jeg har været i kunstig koma hele hjertet har været ude af kroppen og fået nye dele…, skriver Robert Hansen på sin Instagram-profil søndag, hvor han også takker alle for den massive støtte, han har modtaget i kølvandet på sin omfattende operation.

LÆS OGSÅ: Robert Hansen: Jeg ville ikke være her, hvis ikke...

- Tak for alle de dejlige beskeder jeg har fået.:) Det betyder virkelig meget. Jeg troede jo bare jeg gik rundt med halsbetændelese men fandt så ud af det var mit hjerte den var helt gal med. Glad for jeg kom afsted på Riget den aften ellers havde jeg slet ikke været her mere og min søn havde ikke haft nogen far.:((

Tirsdag aften var Robert Hansen i fuld gang med opførelsen af ’Dirty Dancing-musicalen i Tivolis Koncertsal – lige som så mange aftenener forinden. Men noget var altså bestemt ikke, som det skulle være denne aften.

LÆS OGSÅ: Robert Hansen hasteopereret

Selv troede den 35-årige skuespiller, at det skrantende helbred skyldtes en halsbetændelse. Men det stod langt værre til med ham – og heldigvis kunne kollegerne se dette. Derfor blev han i al hast kørt på hospitalet, hvor lægerne altså konstaterede, at halsbetændelsen i stedet var en livsfarlig flænge på hovedpulsåren.

Han kom straks på operationsbordet, hvor kirurgerne brugte otte timer på at reparere flængen. Nu venter der så ’Kærlighed ved første hik’-skuespilleren to til tre måneders sygemelding. Imens har skuespilleren Sigurd Le Dous, som flere måske kender fra ”Badehotellet”, overtaget hans rolle i ’Firty Dancing’.

- Håber snart jeg vender tilbage med godt humør..., skriver Robert Hansen til slut på sin Instagram-profil.

Sponsoreret indhold