Nyheder30. august 2017

Indlagt på Rigshospitalet: Robert Hansen ramt af hjerneblødning

Skuespiller Robert Hansen er lige nu indlagt på Rigshospitalet, efter at han forrige mandag blev ramt af en blødning i hjernen i sin lejlighed på Frederiksberg. Hans nærmeste familie er hos ham, skriver BT. Hjerneblødningen kommer to år efter, at skuespilleren måtte gennemgå en otte timer lang hjerteoperation
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/1_178.jpg
 (Foto: All Over)

For to år siden lå han svækket i en hospitalsseng efter en otte timer lang hjerteoperation for en rift i hovedpulsåren.

Og nu er Robert Hansen endnu engang indlagt på Rigshospitalet efter at være blevet ramt af alvorlig sygdom.

Den 37-årige skuespiller blev forrige mandag ramt af en hjerneblødning, mens han opholdt sig i sin lejlighed på Frederiksberg sammen med sin nye kæreste.

Det bekræfter skuespillerens agent overfor BT:

- Robert skal nu have fred og ro til at komme sig. Og han har kun sin nærmeste familie omkring sig. Det håber vi, at folk vil respektere, siger skuespillerens agent Steen Hassing til BT.

”Kærlighed ved første hik”-skuespilleren troede selv, at der var tale om det, man kalder ”en frossen skulder”. Han havde i et stykke tid kæmpet med smerter i skuldrene og havde haft svært ved at bevæge armene.

På grund af smerterne valgte Robert Hansen 21. august at aflyse sin premiere med revyshowet "Pejsen går i luften". I den forbindelse udsendte skuespilleren en pressemeddelelse.:

- Det har været en super svær beslutning, fordi jeg virkelig havde glædet mig til at komme på Pejsegården, men jeg må sande, at det bliver for hårdt, når jeg går med så mange smerter i min skulder, fortalte Robert Hansen i en pressemeddelelse.

Samme dag viste det sig dog, at det stod langt værre til med Robert Hansen. Han blev dårlig i sin lejlighed på Frederiksberg, hvorefter hans kæreste ringede 112. En ambulance hastede herefter skuespilleren på hospitalet.

På Rigshospitalet kunne lægerne konstatere, at Robert Hansen havde fået hjerneblødning. Skuespilleren er stadig indlagt, men i bedring.

- Lægerne siger, at han er i bedring. Han kan bevæge sig og snakke, fortæller skuespillerens agent til BT.

https://imgix.seoghoer.dk/robert_h.jpg

Robert Hansen delte dette billede i april 2015 - få dage efter han havde gennemgået en otte timer lang operation i hjertet. Foto: Robert Hansen/Instagram

For to år siden var Robert Hansen tæt på at miste livet.

I midten af april 2015 fik han et ildebefindende under opførelsen af "Dirty Dancing". Selv troede den dengang 36-årige skuespiller, at det var en slem halsbetændelse, der havde sendt ham til tælling.

Men det stod langt værre til med "Kærlighed ved første hik"-skuespilleren.

Blot et halvt døgn senere lå han i en hospitalsseng på Rigshospitalet efter at have gennemgået en otte timer lang operation i hjertet. Lægerne på Rigshospitalet havde nemlig konstateret en livsfarlig flænge på skuespillerens hovedpulsåre.

- Jeg har aldrig oplevet noget lignende. 8 timers operation i hjertet, og jeg som gik og troede, jeg havde halsbetændelse. Hvis ikke jeg var kommet af sted til hospitalet den aften, havde jeg slet ikke været her mere, skrev Robert Hansen på sin Facebook-profil få dage senere.

Under den lange operation fik skuespilleren opereret en kunstig metalplade ind i kranspulsåren, fordi han var født uden den ene hjerteklap.

Efter det alvorlige sygdomsforløb måtte Robert Hansen sygemelde sig i en længere periode, lige som der ventede ham et længere genoptræningsløb.

Under dét forløb valgte Robert Hansen at lade et kamerahold følge ham, og i reportageserien ”Robert Hansen: Tilbage til livet” på Kanal 4 kunne seerne følge hans kamp tilbage til livet. I et af afsnittene fortalte han blandt andet om den skæbnesvangre aften i Tivoli, hvor han kom faretruende tæt på at miste livet:

- Jeg kunne godt mærke, at der var noget galt med mig. Jeg var jo blevet tilset… jeg spiste jo noget medicin mod halsbetændelse. Der havde været en læge og kigge på mig, fortalte Robert Hansen i reportageserien ”Robert Hansen: Tilbage til livet”. - Min tanke var bare "fuck fuck fuck… jeg kommer ikke igennem denne forestilling”. Jeg svedte helt absurd meget, fortalte Robert Hansen og tilføjede: - Jeg kunne også mærke, at jeg blev mere og mere fjern i forhold til at orientere mig i rummet, hvor jeg lå. Hvad er egentligt op og ned? Jeg havde flimmer for øjnene. I ambulancen mistede han bevidstheden: - Så siger den ene ambulancefører ”kunne du tænke dig at komme hjem”. Og så er det, at jeg besvimer og forsvinder fuldstændig ind i en anden verden. Jeg kan bare huske, at jeg trådte ind et sted, hvor jeg ikke havde smerter, at det lige pludseligt blev rart. I dag går Robert Hansen stadig til kontroller og tager dagligt medicin som følge af hjerteoperationen. Herunder kan du se et kæmpe galleri med billeder fra Robert Hansens liv:

Robert Hansen (billeder af ham fra interviews og film og rød løber)

Sponsoreret indhold