Nu kommer "Kærlighed ved første hik" som musical

Robert Hansen og Sofie Lassen-Kahlke

Robert Hansen og Sofie Lassen-Kahlke

(Foto: Miklos Szabo)

Den uheldige skuespiller Robert Hansen er igen en fri mand.

Siden slutningen af august har skuespilleren været indlagt på først Rigshospitalet og senere Bispebjerg Hospital efter sin hjerneblødning, men helbredet er nu så godt, at skuespilleren atter sover i egen seng.

– Han skal bare i et fuldt genoptræningsforløb, og nu er det ikke nødvendigt at have ham på hospitalet. Han behøver ikke at blive overvåget på den måde, siger Robert Hansens agent Sten Hassing Møller til TV2.

Vejen er dermed banet for et comeback, og den 38-årige tidligere ”Vild med dans”-vinder har allerede sagt ja til at være med i musicaludgaven af ”Kærlighed ved første hik”.

Den romantiske hitfilm fra 1999 blev Sofie Lassen-Kahlke og Robert Hansens helt store gennembrud, og begge stjerner vender tilbage til deres gamle rolle – denne gang på de skrå brædder.

I en pressemeddelelse bekræftes det, at Joachim Knopp og Karl Bille også medvirker. Forestillingen instrueres af Peter Langdal, og der er premiere 20. september 2018 i Tivolis Koncertsal med efterfølgende turné til Aalborg, Vejle, Esbjerg, Odense og Holstebro.

Billetsalget går i gang på fredag kl. 10.00.

Artiklen fortsætter under billedet ...

 

(Foto: Miklos Szabo)

Jeg er så klar

Der bliver heldigvis god tid til at komme tilbage i topform for Robert Hansen, da ”Kærlighed ved første hik – The Musical” først får premiere til september næste år.

Det bliver dermed ti år efter, at den 5. og sidste film i rækken kom i biograferne i 2008.

– Lige nu er jeg i gang med en masse træning for at vende tilbage til formen. Og jeg bliver så klar, siger Robert Hansen til BT

Skuespillerens kalender ser ud til at være booket op. I starten af 2019 skal han være med i en anden musicalopsætning – ”Flashdance” – sammen med Silas Holst.

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close