Nyheder29. september 2018

Mascha forsvarer flytning: Min datter har aldrig har boet med både mor og far

Det er ikke gået ubemærket hen, at Mascha Vang og kæresten har købt hus i Kolding. Huskøbet begejstrede nemlig ikke eksmanden Nicolas Kiesa, der ikke helt var enig i, at det var godt, at eksparrets fælles datter nu flytter 200 kilometer væk fra sin far. Nu vælger hovedpersonen selv at kommentere på den heftige debat
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mascha-vang-28112017.jpg
 Foto: Aller Media

I begyndelsen af september fortalte en glædestrålende Mascha Vang, at hun og jagerpilotkæresten Troels havde købt drømmehuset i Kolding.

Den kommende flytning glædede dog ikke alle i kendisbloggerens omgangskreds. Hendes eksmand, Nicolas Kiesa, fandt det således ærgerligt, at Mascha Vang dermed flyttede eksparrets fælles datter 200 kilometer væk fra sin far.

Mascha Vang fortæller dog i et nyt blogindlæg, at hun ikke er i tvivl om, at flytningen er det rigtige for hende og familien – og så fortæller hun også, at hun er meget overrasket over den debat, som hendes kommende flytning har skabt.

På sin blog skriver Mascha Vang:

- Jeg er ikke et sekund i tvivl om, at det helt rigtige for os to er, at vi bliver en del af en familie. Jeg giver hende så meget i hverdagen ved den flytning, og har på intet tidspunkt fortrudt eller tænkt at noget af det nogen fremmede har sagt eller skrevet, kunne rokke det mindste ved min beslutning, skriver Mascha Vang, der mener, at det hele ville være en anden sag, hvis hun og eksmanden delte datteren Hollie Nolia i deleordningen syv-syv:

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/troels-krohn-dehli-mascha-v.jpg
 Foto: Thomas Laursen

Troels og Mascha ankom sammen til Zulu Comedy Galla. Foto: Dan Mariegaard

- Hun har aldrig har boet sammen med både mor og far (udover de første måneder som spæd), og hele hendes liv har der været 60 km mellem mor og far, og ikke nogen fast hverdag med far. Jeg ville ha’ elsket vi boede tættere på hinanden og delte 7/7, men sådan har det bare aldrig været, fortæller Mascha Vang på sin blog.

Mascha Vang og hendes jagerpilot kommer til at brede sig på 316 kvadratmeter hus og en have på knap 1.600 kvadratmeter - og de var slet ikke i tvivl om, at huset skulle væres deres, da de så det.

- Det er et helt unikt hus og netop med den der Villa Villekulla-finurlighed, jeg ikke kan stå for, skrev Mascha Vang i begyndelsen af september på sin blog. Også på sin Instagram-profil afslørede hun, at næste stop hed Kolding, og det var også på hendes Instagram-profil, at eksmanden Nicolas Kiesa luftede sin ærlige mening om flytningen:

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/nicolas_kiesa_og_mascha_vang.jpg
 (Foto: Mikael Rieck)

Nicolas Kiesa og Mascha sammen med Hollie Nolia til gallapremiere i Cirkus Arena i 2015 to år efter parrets brud. Foto: Mikael Rieck

- Det er svært at finde mit tillykke med det er frem, men tillykke og jeg ønsker jer naturligvis alt det bedste, men at min Hollie flytter 200 km væk fra faaaaaar, overskygger alt, jeg stadig svært ved et ord finde ord, eller sætning der beskriver min skuffelse, skrev Nicolas Kiesa i en kommentar til Maschas opslag.

Sponsoreret indhold