Nyheder 13. maj 2018

Se billedet: Mascha Vang smider ALT tøjet under løbetur

Bloggeren Mascha Vang smed alt tøjet under en løbetur i det dejlige weekend-vejr i Sverige. Se billedet lige her
Foto: Aller Media

Det er ikke kun i hjertet af København - hvor der afholdes maraton - at der er blevet løbet på livet løs i weekenden. Det samme er sket ved den svenske kyst, hvor bloggeren Mascha Vang tilbragte noget af weekenden iført løbetøj.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Eller… hun var faktisk ikke iført løbetøjet under hele turen. Nej undervejs smed den populære blogger skam også alt tøjet for at tage sig en forfriskende dukkert i vandet.

Efterfølgende delte hun billeder fra løbeturen – og den hyggelige Sverige-tur generelt – på både sin Instagram-profil og på sin blog.

Her fortalte Mascha Vang også, at weekenden var blevet brugt sammen med kæresten Troels.

- Vi har lige været i Sverige, på Ystad Saltsjöbad naturligvis. Stedet der fungerer som sommerhus for mig. Der er bare skønt… Så skønt! Jeg har masser af billeder derfra, og dem skal I da se, men først får I lige det kolde gys, og en bar rumpe. Hvis ikke I har set sådan en før, er det nok alligevel på tide – jeg er ikke sart herinde, herregud. Spørgsmålet er, om Sverige er?!? Vi tog chancen…, skriver Mascha Vang på sin blog.

Det var også på hendes blog, at hun første gang fortalte om Troels.

- Han hedder Troels, er 42 år og far til to søde børn som han bor sammen med i Kolding. Han er i mine øjne lidt en superhelt, når han til daglig passer på Danmark oppe i luftrummet, eller er på mission for en bedre verden. Jep, grøn flyverdragt… Need to say no more… Det bliver bare ikke meget sejere, skrev Mascha Vang i sit blogindlæg 1.april og tilføjede:

- Aller vigtigst, så giver han mig enorme sommerfugle i maven, får mig til at grine, føle mig tryg og glad på en helt fjollet måde. Og vigtigt, vigtigt… Han er virkelig god til at lave mad!

Mascha Vang havde håbet, at hun kunne holde sin nye kærlighed hemmelig, men rygterne om at hun havde fået en kæreste, var begyndt at svirre.

Ugebladet Tæt På havde blandt andet skrevet, at Mascha Vang og politikeren Anders Samuelsen havde kysset.

- Jeg er altså ikke kærester med hverken en popmusiker, bokser, rigmand eller minister. Det betyder ikke, at jeg ikke har nogen kæreste, det har jeg, men han flyver F16 og er jagerpilot, skrev Macha Vang efterfølgende på sin blog.

Mascha Vang har tidligere dannet par med Andreas Bo.

Hun har også været kæreste med politikeren Rasmus Jarlov. De brød med hinanden i sommeren 2017, hvor Rasmus Jarlov afslørede bruddet på sin Facebook-side - og det faldt ikke i god jord hos Mascha Vang. Efterfølgende gav hun hvert fald sin ærlige mening på bloggen:

- Så prøvede man også det. At sidde midt i et selskab på en restaurant og læse i pressen at man er blevet single. Ja, altså mig. Jeg er egentlig stadig så paf, at jeg ikke ved hvordan jeg skal reagere. Det blev ikke til den korte status vi havde aftalt for mindst mulig omtale, eller tidspunktet her for, skrev Mascha Vang i sit blogindlæg.

Sammen med racekøreren Nicolas Kiesa har Mascha Vang datteren Hollie Nolia fra 2012.

Sponsoreret indhold